0
Absolvenți
0
Participanți la workshop
0
Tehnologii
0
Orașe

Tekwill Academy este locul unde entuziasmul participanților și experiența mentorilor se întâlnesc una cu cealaltă pentru a contribui la eliminarea decalajului dintre specialiștii formați în cadrul instituțiilor de învățământ și necesitățile industriei IT.

Upcoming courses Tekwill Academy

Основы .NET-разработки и языка C#

Курс Основы .NET и языка C# – это 27-часовой курс, который проводится в течение 9 недель в формате онлайн-лекций и предназначен для всех начинающих, которые хотят изучить основы этого языка программирования и укрепить образ мышления, характерный для программиста.

View Course

Epam UpSkill Program

Tekwill, în parteneriat cu StrategEast lansează programul “Epam UpSkill” pentru a facilita transferul de cunoștințe, experiențe și bune practici între specialiști internaționali și dezvoltatori locali, precum si pentru a diversifica

View Course

Pre-registration courses Tekwill Academy

Cyber Security Essentials

Ca parte a cursului de Cyber Security Essentials, veți învăța cum să identificați vulnerabilitățile, să preveniți amenințările și să asigurați securitatea sistemelor IT, toate fără a avea vreo experiență prealabilă în programare. De asemenea, cu ajutorul acestui curs, veți stăpâni arhitectura site-urilor web, veți afla ce probleme de securitate există și veți învăța cum să le rezolvați utilizând instrumente moderne.

View Course

Manual Quality Assurance

В течение 45 часов вы получите фундаментальные знания необходимые для начала работы в качестве Manual QA-инженера, примените на практике каждую пройденную тему и подготовитесь ко всем этапам интервью на вашем следующем рабочем месте.

View Course

Support Specialist

Despre Curs Poziția de support specialist este o metodă bună de a începe să lucrezi într-o companie IT. Specialiștii de suport oferă asistență tehnică companiilor prin gestionarea, întreținerea și rezolvarea

View Course

Project Management School

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management.

View Course

Algoritmi și Structuri de Date Advanced

Algoritmi și Structuri de Date Advanced este un curs destinat persoanelor ce doresc să învețe bazele logice ale programării. Scopul parcurgerii acestui curs este dezvoltarea unor abilități legate de rezolvarea problemelor cotidiene prin transpunerea lor în linii de cod.

View Course

Data Analysis with Excel

Capacitatea de a analiza date este importantă pe piața forței de muncă pentru că ascunde în spate: o gândire critică și analitică, competențe digitale și abilități de problem solving. Din acest considerent, cei care posedă această capacitate vor fi cu un pas înaintea celorlalți la interviul de angajare.

View Course

WEB Development Fundamentals

Despre Curs În spatele fiecărui site web se află un Web Developer ce se ocupă de construcția și proiectarea acestuia. Funcționalitatea, rapiditatea și experiența plăcută la navigare depinde direct de

View Course

Cyber Security & Networks

Progresul tehnologiei informaționale este unul exponențial, rezolvând o mulțime de probleme ale omenirii, dar odată cu extinderea domeniului IT apar și alte provocări. Acum, mai mult ca niciodată companiile operează cu un volum mare de date ale clienților: adresa, datele cardului bancar, număr de telefon și alte informații cu caracter personal.

View Course

C# Fundamentals

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator.

View Course

Python Fundamentals

Pe parcursul a 25 de sesiuni cu o durată totală de 50 de ore, participanții vor învăța elemente de bază ale limbajului Python și vor dobândi cunoștințe esențiale în domeniul programării. Cursul este destinat tuturor doritorilor care nu au experiență în programare și doresc să înceapă o carieră în IT.

View Course

SQL Fundamentals

Despre Curs Bazele de date relaționale și analitice cu interfața SQL (Structured Query Language) sunt cele mai populare la nivel internațional, circa 41% dintre dezvoltatorii de software din întreaga lume

View Course

Manual Quality Assurance

Manual Quality Assurance este un curs de 60 de ore desfășurat timp de 3 luni ce este destinat celor fără experiență, ce doresc să capete competențe în domeniul de Manual Testing și Quality Assurance. Participanții la acest curs vor învăța de la A la Z procesul de testare manuală pentru a identifica bug-urile, problemele și defectele unui produs software.

View Course

Java Fundamentals Express

Cursul Java Fundamentals Express este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta o aplicație simplă utilizând acest limbaj. Tot acest parcurs fiind facilitat de către mentorul cursului care va asigura un transfer maxim de cunoștințe și experiență în perioada menționată.

View Course

Algoritmii și Structuri de Date

Calitatea codului scris este un indicator important ce face diferența dintre doi programatori. Cei care sunt familiarizați și dețin cunoștințe despre algoritmi și structuri de date vor scrie un cod mai bun și vor avea un avantaj în timpul angajării, iar aplicarea acestor cunoștințe va spori în continuu eficiența de lucru.

View Course

Java Fundamentals

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.

View Course

Data Science Basics

Data science este studiul datelor ce implică dezvoltarea metodelor de înregistrare, stocare și analiză a datelor pentru a extrage în mod eficient informații utile. Analiza de date poate fi un domeniu distinct față de programare, dar împreună cu matematica, sunt o forță puternică care poate filtra, sorta și analiza zeci de mii de înregistrări într-un timp de ordinul secundelor.

View Course

Курсы в Комрате:

Основы .NET-разработки и языка C#

Курс Основы .NET и языка C# – это 27-часовой курс, который проводится в течение 9 недель в формате онлайн-лекций и предназначен для всех начинающих, которые хотят изучить основы этого языка программирования и укрепить образ мышления, характерный для программиста.

View Course

IT Essentials

Курс IT Essentials охватывает базовые компьютерные и профессиональные навыки, необходимые для должностей начального уровня в сфере ИТ. Цель курса познакомить учащихся с аппаратным и программным обеспечением компьютера, а также с операционными системами, принципами работы с сетью и безопасностью, мобильными устройствами и устранением неисправностей.

View Course

Cyber Security Essentials

В рамках курса по основам кибер безопасности вы научитесь выявлять уязвимости, предотвращать угрозы и обеспечивать безопасность IT-систем; освоите востребованную профессию с нулевым опытом в программировании. Так же, с помощью данного курса, Вы освоите архитектуру современных сайтов, узнаете, какие существуют проблемы безопасности, и научитесь их решать.

View Course

Certificări Tekwill Academy

PECB Certification

Despre Certificare PECB este o entitate care oferă programe de educație și certificare pentru o gamă largă de discipline, toate la standarde de nivel internațional. Trainingurile oferite răspunzând la nevoile

View Certification

IREB Certification

Certificarea IREB® CPRE reprezintă un calificativ valoros pentru profesioniștii din domeniul Requirements Engineering. Deținerea certificării denotă înțelegerea fundamentelor domeniului, dar și a business analizei și testării.

View Certification

ISTQB Certification

Programul ”ISTQB Certified Tester” reprezintă o calificare internațională a abilităților și cunoștințelor de testare software. Este cel mai cunoscut certificat în rândul software testerilor dar și cel mai apreciat de către companiile IT.

View Certification

Ce zic absolvenții noștri

Previous
Next

Companii în care lucrează absolvenții Tekwill Academy