Despre Curs

Conform datelor Oracle, Java este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare la nivel global și rulează pe 3 miliarde de telefoane mobile, 1 miliard de calculatoare și 45 de miliarde de mașini virtuale. Aceste cifre sunt rezultatul a doar 8 milioane de dezvoltatori Java la nivel global care inovează zi de zi lumea înconjurătoare. În Republica Moldova, 25% din joburile deschise pentru angajarea dezvoltatorilor software necesită cunoștințe de Java.

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.

Conținutul cursului de Java Fundamentals este unic datorită faptului că este autorizat de Oracle University, fapt ce conferă un nivel înalt de încredere și calitate materialelor și informațiilor predate.

Tekwill Academy în parteneriat cu ISD Moldova a adaptat cursul la necesitățile angajatorilor din Republica Moldova, ceea ce face ca informația predată să fie utilă și practică în viitoarele locuri de muncă ale absolvenților. Programul cursului conține: lecții teoretice și practice predate de mentor, eBooks și dezvoltarea de proiecte personale și de echipă.

Certificare

Participanții vor avea acces la contul Oracle pentru a se pregăti pentru certificarea – Oracle Certified Associate – Java SE 8 Programmer, prețul căreia este inclus în curs. Certificarea Oracle, recunoscută la nivel internațional, confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate și constituie un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională.

  • Senior Software Developer at Inther Group: 5+ ani de experiență
  • Java Mentor at Tekwill Academy:  1+ ani de experiență
  • Experiencied in delivering softwares solutions in:    E-commerce, Management, Banking, Logistics

Acest curs este deja în derulare, te poți pre-înregistra pentru următoarea ediție

Ore: 90

Nivel: Începător

Preț: 10800 lei

Achitare în 2 tranșe

 Luni, Miercuri, Vineri. 18:30 – 20:30.

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română / Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Cursuri pentru studii mai ample

Ești gata să înveți fundamentele Java cu la Tekwill Academy?