Despre Certificare

Certificarea IREB® CPRE reprezintă un calificativ valoros pentru profesioniștii din domeniul Requirements Engineering. Deținerea certificării denotă înțelegerea fundamentelor domeniului, dar și a business analizei și testării.

International Requirements Engineering Board (IREB) este deținătorul schemei unice de calificare internațională Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE), iar Centrul de Excelență din domeniul TIC din Moldova – Tekwill este acreditat pentru desfășurarea examenelor de certificare.

  • Analiștilor și consultanților în domeniul Requirements Engineering;
  • Inginerilor de sistem, arhitecților de sistem și specialiștilor în testare;
  • Managerilor de proiect și managerilor QA;
  • Tuturor specialiștilor responsabilitățile cărora implică dezvoltarea cerințelor funcționale, a businessului și a utilizatorului.
  • ajută la reducerea și identificarea lacunelor teoretice și practice;
  • oferă un avantaj distinct în procesul de angajare;
  • prin o certificare recentă demonstrați ca abilitățile și cunoștințele Dvs corespund cerințelor actuale ale industriei.
  • oferă o credibilitate profesională în rândul celorlalți specialiști.

Vizitați site-ul oficial SEETB și aflați toate detaliile despre structura și conținutul examenului, iar site-ul oficial IREB pentru a descărca materialele de pregătire.

Examenul de certificare poate fi susținut în baza unei înregistrări prealabile pe site-ul administrator al examenelor de certificare IREB® CPRE. Acesta se desfășoară online, iar participanții obțin rezultatele la finalizarea examenului.

Pentru a afla și mai multe detalii, sau pentru a seta o zi de susținere a examenului, individual pentru Dvs, nu ezitați să ne contactați prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

Metoda de desfășurare: Online

Disponibilitate: Working Days

Înregistrându-te la unul dintre cursurile IREB și apasând butonul ,,Book Exam” dumnevoastră acceptați Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.