Cum convingem angajatorul că suntem candidatul potrivit, este o întrebare a cărei raspuns nu este atât de simplu. Cred că ai auzit situații în care 2 persoane cu aceleași background pe aceeași poziție pot avea salarii diferite. Acest lucru fiind în strânsă legătura cu interviul de angajare.

Din acest considerent, organizăm un workshop unde vei descoperi aspectele pe care angajatorii le analizează în timpul interviului și vei afla cum scoți în evidență punctele forte pentru a deveni candidatul ideal.

Pe lângă competențele și expertiza avută, e nevoie și de încredere și atitudine la interviu pentru a obține oferta de angajare, lucru care îl vom trece la prezentare.

La fel, vei cunoaște întrebările pe care trebuie sa ți le punem înainte de fiecare interviu, cum analizam un rol și aliniem expectanțele față de poziție cu abilitățile forte.

Alina Scutaru, Recruitment Manager la compania ISD Moldova va fi speaker-ul acestei sesiuni, iar dacă vei avea vreo întrebare, Alina cu drag va răspunde și te va ghida.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email: academy@tekwill.md

Data: 17 decembrie

Ora: 11:00

Nivel: Începător

Preț: Gratuit

Limba: Română

Locație: Tekwill, Str. Studenților 9/11 (sala Backend)

Descoperă domeniul IT!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.