DevOps este o specializare IT dinamică și captivantă, care poate părea provocatoare pentru începători,dar nu trebuie să îți fie frică! Împreună cu mai mulți specialiști DevOps, te invităm la eveniment pentru a descoperi cum poți naviga cu succes în această profesie.

Evenimentul are loc pe 20 mai, începând cu ora 11:00 și este susținut de DevOps Community care vor împărtăși propriile lor experiențe și cunoștințe. Vei învăța despre instrumentele și tehnologiile esențiale pentru automatizarea procesului de livrare al aplicațiilor IT, ceea ce îți va permite să îți lansezi cariera în această specializare.

Programul este conceput astfel încât să acopere subiecte esențiale, precum:

 1. Ce este DevOps și ce provocări rezolvă? (Golan Eduard)

  O întroducere despre DevOps Cultural Philosophy. Cum aceasta este implimentată pentru a distruge barierele dintre echipele tradiționale care s-au format în timp. Care este parcursul de la Junior la Head of Devops.

 2. Linux Toolset pentru DevOps (Andrei Prescornic)

  Instrumentele utilizate de inginerii DevOps în lucrul de zi cu zi. Unele din aceste instrumente sunt asemeni unei baghete magice care ne pot usura, automatiza sau rezolva multe procese.

 3. Fundamentele Networking-ului, HTTP-ului și API-urilor (Iurie Costasco)

   Întroducere în lumea telecomunicațiilor. Dacă ești curios cum anume funcționează aplicațiile din telefonul vostru care au conexiune la Internet îl puteți întreba direct pe Iurie la sesiunea lui. 

 4. Automatizare & Scripting pentru DevOps (Tatiana Romanciuc)
  Tatiana ne va povesti despre scriptare și cum am putea să automatizăm unele procese. Scripturile și automatizarea au stat la baza noțiunii de DevOps atunci când multe operațiuni manuale au fost transcrise în comenzi și au putut fi automatizate.

În plus, vei avea ocazia să participi la sesiunea de întrebări și răspunsuri, astfel încât să poți pune întrebări direct specialiștilor din domeniu.

Indiferent de nivelul de experiență, acest eveniment este o oportunitate excelentă de a te experimenta în calitate de DevOps.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Pentru orice întrebări despre eveniment, nu ezita să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md.

Data: 20 mai

Ora: 11:00

Intrare liberă cu înregistrare

Nivel: Începător

Locație: Tekwill

Aici poți consulta Termenii și Condițiile. 

Alătură-te comunității DevOps!