Tekwill, în parteneriat cu StrategEast lansează programul “Better Employment Opportunities” pentru a facilita transferul de cunoștințe, experiențe și bune practici între specialiști internaționali și dezvoltatori locali.

Fiecare participant al acestui program va avea parte de o instruire individuală din partea unor mentori înalt calificați din una din cele mai cunoscute companii IT la nivel global – EPAM Systems. Durata acestui program de mentorat este de la 4 la 8 luni și vine să contribuie la dezvoltarea unor noi competențe, să extindă cunoștințele tech și să asigure transferul culturii de afaceri internaționale. Oportunitatea de studiu și angajare fiind destinată pentru 20 de dezvoltatori IT aflați la începutul carierei. 

Avantaje și beneficiile programului:

 • Ușor de a combina cu actualul job sau statut de student (training doar în weekend)
 • Programul se derulează în format online
 • Certificat de completare a acestui program și ale competențelor deținute
 • Ofertă de angajare la finalul programului
 • Dezvoltarea competențelor de limba engleză
 • Extinderea rețelei de network
 • Schimb de experiență și know-how cu specialiști IT

Compania ce va ține training-urile

În urma acestui program de mentorat participanții vor primi o ofertă de muncă în cadrul EPAM sau alte companii IT cu profil similar, EPAM fiind un lider mondial în dezvoltarea produselor IT cu o echipă de 30 de mii de oameni din 25 de țări. Aceasta consultă, proiectează și construiește soluții tehnologice ce optimizează și ajută business-urile din orice colț al lumii să crească. Conform 3 mii de recenzii pe platforma Glassdoor, EPAM este recomandată pentru echilibru dintre muncă și viața personală, condițiile de muncă, salariile competitive, iar 90% dintre angajați ar recomanda compania unui prieten.

Lider în dezvoltarea produselor IT
30 de mii de angajați
Operațiuni în 25 de țări
Previous
Next

Programul de studii

Direcțiile de studii ale programului sunt Front-End, Java, Software Testing, APS.NET și Android. Participanților li se vor aloca câte un mentor din compania EPAM cu care vor avea lecții individuale în format 1 to 1, axate pe schimbul de experiență și coaching, iar între aceste întâlniri participanții vor studia individual materialele furnizate și vor rezolva task-urile primite.

 • SOFTWARE TESTING - 4 months/ 16 hours of training
 • FRONT-END -6 months/ 24hours of training
 • JAVA - 8 months/ 32 hours of training
 • ASPT.NET - 8 months/ 32 hours of training
 • ANDROID - 8 months/ 32 hours of training

Etapele programului

Candidații se vor înregistra la programul de angajare pe următorul link unde vor încărca CV-ul actualizat. Ulterior, aceștia vor avea un interviu cu specialiști de recrutare pentru a identifica cea mai potrivită direcție studiu, în baza abilităților și cunoștințelor deținute. Candidații acceptați, vor  avea parte de un program de mentorat individual de la 4 la 8 luni ce îi va pregăti pentru toate provocările și cerințele de a lucra într-o companie internațională. Într-un final, cei 20 de candidați selectați la program vor primi o ofertă de muncă.

Criterii de selecție:

 • Cunoștințe de bază IT (programare, testare)
 • Cunoașterea limbii engleze : Conversational scris și verbal (B1) – Test verificare competențe limbă Engleză
 • Disponibilitate prezență online: 4-6 ore pe saptamana, în zile de weekend
 • Vârsta 18 – 30 ani, cu cel mult 2 ani experiență de lucru în domeniu

Oportunitatea vizează absolvenții programelor educaționale în cadrul centrului Tekwill, Tekwill Academy și ale altor programe educaționale implementate de către ATIC, inclusiv și studenții din anii terminali ale facultăților IT.

Programul „Oportunități mai bune de angajare” este realizat în cadrul proiectului de TEKWILL în parteneriat cu StrategEast, implementat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare USAID și Suedia.

Last minute call, au mai rămas 10 locuri libere!

Participanți: 20

Ore: 16-32

 Orar: Zile de weekend

Nivel: Intermediar

Locație: Online

Limba de instruire: Engleză

Play Video

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute.

500
Absolvenți
Previous
Next

Ești gata să oferi un imbold carierei tale?