Despre Curs

Scopul primordial a profesiei de inginer Quality Assurance este de a se asigura că produsul realizat de către echipa de dezvoltatori software este unul calitativ, înainte ca acesta să fie livrat clientului. Un software tester identifică erorile aplicației și se asigură că aceasta este stabilă și lucrează în conformitate cu cerințele impuse. Meseria de manual tester este o combinație dintre două trăsături importante: perfecționism tehnic și orientarea spre business și consumator.

Manual Quality Assurance este un curs de 60 de ore desfășurat timp de 3 luni ce este destinat celor fără experiență, ce doresc să capete competențe în domeniul de Manual Testing și Quality Assurance. Participanții la acest curs vor învăța de la A la Z procesul de testare manuală pentru a identifica bug-urile, problemele și defectele unui produs software.

La finalul cursului participanților li se vor contura o gândire analitică și critică ce este foarte importantă în cariera de Software Tester. Datorită faptului că acest curs este atât teoretic cât și practic, participanții vor fi capabili să vadă o aplicație atât macro, ca o imagine de ansamblu, cât și micro, la nivel de fiecare proces, pentru a putea înțelege răspunsul aplicației la diferite scenarii de testare.

Participanții vor învăța:

  • despre ciclul de dezvoltare a unui produs software
  • conceptele manual testing și quality assurance
  • etapele procesului de testare manuală și particularitățile acestora
  • metodele de testare manuală și acțiunile necesare
  • practici și tehnici de a fi eficient în acest domeniu

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Ore: 60

Nivel: Începător

Preț: 6000 MDL

 Marți, Joi. 18:30 – 20:30

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română 

La Tekwill Academy îți poți certifica competențele de testare software cu ISTQBcel mai apreciat și recunoscut program de certificare de către companiile IT din această industrie. Acesta atestă abilitățile și cunoștințele din domeniu pentru toate nivelurile de pregătire și este valabil la nivel internațional, asigurând un șir de beneficii pentru a avansa în cariera de Tester.

50
Certificați ISTQB

Ești gata să înveți bazele testării manuale la Tekwill Academy?