Cursul de Cyber Security & Networks este un început ideal pentru cei care doresc să învețe asigurarea securității cibernetice și gestionarea corectă a sistemelor și rețelelor.
Din data de 6 decembrie începe cel de-al treilea modul al acestui curs – CCNA Security, modul destinat celor care au cunoștințe deja în rețelistică.

Programul de instruire ajută la pregătirea studenților pentru oportunități de carieră în domeniul securității și pentru certificarea CCNA Cyber Ops, recunoscută la nivel mondial. Aceasta îi va ajuta să se diferențieze pe piața muncii și să avanseze în carieră.

Modulul III are o durată de 2 luni și este orientat spre carieră, cu accent pe experiența practică. Subiectele învățate îi vor ajuta studenții să dezvolte competențe avansate de securitate, gândirea critică și abilități de rezolvare a problemelor complexe.

Prezentarea cursului și a mentorului:

Cursul se va desfășura pe platforma NetAcad a CISCO, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume. Pe platforma NetAcad, participanții vor putea alege între limbile rusă, engleză sau română pentru a vizualiza materialul de curs. La finalul cursului, absolvenții vor avea suficiente cunoștințe pentru a obține certificările individuale CISCO, ceea ce le va oferi un start solid în cariera lor IT.

Certificare de care sunt pregătiți studenții:

  • CCNA Cyber Ops

La absolvirea modulului studenții vor fi capabili:

  • Să înțeleagă natura și tipologia atacurilor cibernetice.
  • Să aplice politici de acces hardware în funcție de tipul de utilizator.
  • Să aplice soluții pentru identificare, autorizare: local și centralizat (prin intermediul serverului RADIUS/ TACACS+).
  • Să aplice soluții Firewall pentru routere.
  • Să configureze IPS (Intrusion Prevention System).
  • Să asigure securitatea accesului la rețea și protocoalele Layer 2.
  • Să configureze conexiuni VPN prin IPsec și GRE pe routere.

La finalul cursului veți primi un certificat de absolvire și o anexă în care sunt consemnate toate disciplinele studiate în cadrul cursului. Atașându-l la CV-ul dumneavoastră, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul de pregătire și competență.

Nivel: avansat

Start: 6 decembrie

Durată: 2 luni

Marți, Joi, 18:00 – 21:00

Preț: 3000 MDL / lună

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Rusă și engleză

Aici poți găsi Nota informativă de plată, Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

Ești gata să devii un profesionist în rețelistică?

Aici poți găsi Nota informativă de plată, Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.