Te-ai întrebat vreodată cum creează designerii UX/UI produse atât de ușor de utilizat și eficiente? Te interesează de termenul “design thinking”, dar nu știi exact ce este? Nu căuta mai departe!

Vino alături de noi pe 23 septembrie la atelierul  imersiv “Design Thinking 101” condus de Sasha Pleshco, mentor la Tekwill Academy și creatorul cursului UX Design Fundamentals.

Design Thinking nu este doar o sintagmă în vogă – este o abordare centrată pe om pentru rezolvarea problemelor ce este folosită de companii de top din întreaga lume. Această metodologie se concentrează pe empatie, colaborare și prototipuri iterative pentru a dezvolta produse pe care utilizatorii le doresc și de care au nevoie cu adevărat. Atelierul nostru îți va oferi o introducere atractivă în acest cadru transformator.

În doar două ore, vei parcurge etapele esențiale ale procesului de design thinking: de la empatizarea cu utilizatorii la definirea problemelor acestora, crearea soluțiilor, prototiparea și testarea. Vei ajunge chiar și să creezi un prototip simplu într-o sesiune interactivă condusă de Sasha.

De ce să participi? Ei bine, beneficiile sunt multiple. Pe lângă faptul că vei dobândi cunoștințe de bază în domeniul design thinking, vei primi, de asemenea, o reducere exclusivă pentru cursul UX Design Fundamentals programat pentru 23 octombrie.

Nu rata această oportunitate fantastică de networking. Nu va lipsi nici  sesiunea de întrebări și răspunsuri, așa că vino cu întrebările pregătite!

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Evenimentul va avea loc offline, din acest considerent locurile sunt limitate.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md

Locurile au fost suplinite

Data:  23 septembrie

Ora: 11:00

Nivel: Începător

Preț: Gratuit

Limba: Rusă

Locație: Fintech Hub

Nu rata această șansă de a pătrunde în lumea Design Thinking!

Aici poți consulta Politica de Confidențialitate Tekwill Academy și Termenii și Condițiile.