Skip to content
Webinar Despre Procesul de Angajare într-o Companie IT

Primul pas în carieră e mult mai ușor împreună cu Tekwill Academy, astfel am pregătit un webinar ce te ghidează pe parcursul aplicării la un job IT și primilor pași într-o companie IT.

Ready. Steady. Job este un webinar de 3 ore unde îți vom răspunde la toate întrebările despre cum să scrii un CV, cum să treci un interviu de angajare și să te adaptezi la noul tău loc de muncă.

Tamara Adam, Manager HR la compania ISD Moldova îți va povesti din experiența sa despre cum să arăți cea mai bună versiune a ta în toate etapele procesului de angajare și ce greșeli să eviți, astfel ca să obții jobul dorit.

În cadrul webinarului vom atinge 3 elemente importante ale angajării:

Practic aceste două elemente sunt și cartea ta de vizită, în dependență de cum le-ai elaborat îți vei asigura un bilet la interviul de angajare.

  • Elementele și trăsăturile importante a unui CV
  • Ce incluzi sau să nu incluzi în CV
  • Dacă există un format anume pe care îl preferă recrutorii
  • Cum trebuie să arate un profil pe Linkedin

Cea mai importantă și decisivă etapă este interviul de angajare și testările la care ești supus, astfel Tamara îți va oferi cele mai bune tips & tricks pentru a trece cu brio de interviu.

  • Cum să te comporți la interviul de angajare
  • Ce greșeli să eviți în timpul interviului
  • Tipurile de testări pe care posibil le vei avea
  • Cum să negociezi oferta salarială

La această etapă vei demonstra competentele tale în practică și vei descoperi cultura organizațională a companiei. Această perioadă a procesului de angajare fiind foarte importantă pentru a îți asigura jobul dorit.

  • Cum să îți asiguri în loc în companiei din timpul perioadei de probă
  • Etapa de onboarding și cum să te adaptezi cel mai rapid la noul tău loc de muncă

Detalii Eveniment

Vei avea posibilitatea ca CV-ul tău să fie analizat de către un specialist de
Resurse Umane

După webinar, participanții își pot modifica CV-urile ținând cont de sfaturile primite de la speaker, ca ulterior să le trimită Tekwill Academy. În colaborare cu specialiști de Resurse Umane acestea vor fi analizate, iar fiecare participant va primi un feedback individual, astfel dorim să ne asigurăm că aceștia își vor crește considerabil șansele de a fi invitați la un interviu de angajare.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0