Skip to content
Python Masterclass Gratuit

Pe data de 18 decembrie  se va desfășura un atelier de programare destinat tuturor celor care doresc să experimenteze o nouă profesie IT. Astfel, participanții se vor putea bucura de activități practice, cu intrare liberă, în format online alături de specialiști IT experimentați. Cunoștințele de programare sau informatică nefiind necesare, atelierul fiind accesibil oricui.

Scopul final al evenimentului este crearea a câteva aplicații simple în Python, fără de a ști acest limbaj de programare prealabil. Astfel, fiecare participant va realiza individual câte o lucrare și se va simți programator timp de 3 ore. La fel, participarea la eveniment este o ocazie perfectă pentru discuții cu mentorul despre cum să-ți construiești o carieră IT și cum sa faci primii pași în direcția aleasă.

Python este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global care cunoaște și cea mai mare creștere de la an la an. Este un limbaj simplu și ușor de învățat față de semenii săi, datorită faptului că nu conține sintaxe complicate.

Participarea la eveniment este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pentru a rezerva un loc. Așteptăm toți doritorii de a descoperi programarea la ateliere!

Detalii Eveniment

Evenimentul va avea loc Online, iar participanții vor primi un email cu link-ul de participare cu o zi înainte. Numărul de participanți este limitat pentru ca mentorul să poată interacționa cu aceștia, din acest considerent te rugăm să te înregistrezi pentru a îți păstra un loc.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, la numărul de telefon 079975242 sau email academy@tekwill.md.

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0