Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEKWILL ACADEMY LANSEAZĂ CURSUL DE INSTRUIRE JAVA FUNDAMENTALS

July 7, 2017 @ 2:00 pm

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle lansează la data de 21 iulie cursul de instruire în domeniul programării – Java Fundamentals. Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.

Java este unul dintre cele mai răspândite limbaje de programare de pe mapamond, fiind folosit de aproximativ 10 milioane de dezvoltatori IT şi rulând pe circa 7-8 miliarde de dispozitive inteligente. Java se utilizează pentru dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii.

Conținutul cursului

Conținutul este autorizat de Oracle Workforce Development Program și conține: lecții teoretice și practice cu mentorul, prelegeri video, eBooks, quizzes, proiecte de echipă. Limbile de studii: română/engleză. Primele 3 lecții pot fi accesate aici.

Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv.

Limba de instruire: Rusă/Engleză.

 

Durata:

Cursul începe din data de 21 iulie și va avea o durată de 3 luni, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Mentori

Mentori în cadrul cursului vor fi Developeri Seniori, cu experiență de peste 15 ani în designul și dezvoltarea aplicațiilor în domeniul financiar, business și administrare, securitate informațională.

Cunoștințe/ Criterii de selecție

  • Cunoașterea limbii engleze, nivelul minim A2
  • Propriul laptop
  • Experiență minimă de programare (preferabil)
  • Abilitatea de a gândi abstract
  • Capacitatea de a lucra în echipă

Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul aici. Termen de aplicare – 10 August.

Prețul cursului

Prețul standard instituit de Oracle pentru 5 zile de training în sala de curs constituie 2,650 USD (fără certificare), iar pentru 5 zile de training online – 2,525 USD (fără certificare) sau individual cu un cont pe education.oracle.com – urcă la 1,774 USD. Valoarea testului de certificare este de 95 USD.

Prin stabilirea unui parteneriat între Oracle și Asociația Națională a Companiilor Domeniul TIC, implementatorul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill și crearea programelor personalizate pentru Tekwill Academy, prețul acestui curs coboară la 500 USD pentru 3 luni de instruire în sala de curs și bonus 3 luni de pregătire pentru certificare, timp în care participanții vor avea acces la contul Oracle cu resursele informaționale necesare.

 

Certificare

Participanții vor avea acces la contul Oracle trei luni suplimentare pentru pregătire de certificare, prețul căreia este inclus în curs. Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională.

 

Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email miliev@ict.md

Aplică acum!

Details

Date:
July 7, 2017
Time:
2:00 pm