Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SERVICIUL DE 3D PRINTING DISPONIBIL ACUM PENTRU REZIDENȚII TEKWILL

July 5, 2017 @ 9:50 am

Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill lansează un nou produs destinat coworkerilor – abonamente în atelierul de 3D Printing. Produsul este lansat în parteneriat cu primul MakerSpace din Moldova, un spațiu de lucru și creație al entuziaștilor în tehnologie, Atelier 99.

Coworkerii din incinta Tekwill pot beneficia acum de prețuri speciale în cazul în care optează pentru serviciile de 3D Printing. Spre exemplu, pentru deținătorii de abonamente în valoare de 1000 MDL, abonamentele personalizate Tekwill + A99 vor costa 2000 MDL.

Imprimarea 3D este o metodă de fabricare aditivă și unul dintre catalizatorii noii revoluții industriale și democratizării în fabricare. Tehnologia 3D printing are aplicații în inginerie, design, medicină și nu numai. Dar poate fi utilă doritorilor de a fi mai aproape de tehnologie și inovație, în general, oamenilor de artă și oricui aflat în căutarea unui nou hobby după orele de muncă.

Acest program este implementat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Universitatea Tehnică din Moldova (UTM).

Details

Date:
July 5, 2017
Time:
9:50 am