Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MERGI ÎN CHINA CU ATIC ȘI HUAWEI!

July 9, 2017

 

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Huawei oferă un stagiu de specializare de două săptămâni, la Beijing, în cadrul programului  ”Seeds for the Future”, pentru doi studenți talentați și motivați să-și îmbogățească cunoștințele și aptitudinile în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor.

Pe durata internshipului, între 21 august și 4 septembrie 201, studenții vor avea șansa să se conecteze la limbajul și cultura chinezească, iar în a doua parte a programului vor fi implicați în activități de formare profesională, beneficiind de suportul specialiștilor din cadrul companiei Huawei, la sediul central din Shenzhen.

”Seeds for the Future” este unul dintre cele mai renumite programe de internship pentru tinerii talentați din domeniul IT&C.  Peste 10.000 de studenți din mai bine de 30 de țări  din toată lumea, au beneficiat deja de programul care oferă o experiență interculturală unică și deschide o poartă către lumea tehnologiilor Huawei. În România, spre exemplu, pe parcursul ultimilor ani, programele de internship dezvoltate de Huawei au devenit unele dintre cele mai populare în rândul studenților de la facultățile cu profil tehnic.

Criterii de selecție:

  • Student(ă) în anul III- IV al (a) facultăților cu profil TIC
  • Nivelul B2 de cunoaștere a limbii engleze (va fi testată)
  • Abilități de comunicare și lucru în echipă
  • Pașaport valabil

Vor constitui avantaje:

  • Participarea la evenimente IT: hackatoane, acceleratoare, școli de vară – max. 5 puncte/per participare
  • Absolvirea cursurilor din domeniul TIC – 1 punct/per curs
  • Efectuarea unor stagii de practică în companiile TIC (scrisoare de recomandare) – 5 puncte.
  • Portofoliu de lucrări (Repozitoriu GIT HUB) – 5 puncte
  • Activități de voluntariat – 2 puncte

Asociația Națională Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) consideră că acest program de stagiu reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii care studiază specialități TIC, contribuind esențial la creșterea șanselor de afirmare profesională, prin fortificarea cunoștințelor teoretice, predate în facultățile de profil, cu experiențe practice, obținute într-un mediu de lucru real.

Dacă te-ai regăsit în descriere, te rugăm să completezi formularul până pe 15 Iulie. Pentru întrebări sau detalii, nu ezita să ne contactezi la adresa: miliev@ict.md

Doar tinerii selectați pentru etapa de interviuri (care vor avea loc în perioda 17-18 Iulie) vor fi contactați.

Details

Date:
July 9, 2017