Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STARTUP FAIR ADUCE ÎN LUMINA REFLECTOARELOR CELE MAI PROMIȚĂTOARE STARTUPURI DIN MOLDOVA

October 12, 2018 @ 4:00 pm

 

Pe 12 decembrie Tekwill își deschide ușile pentru a întâmpina toți doritorii de a explora noțiunea de „startup” în cele mai diverse manifestări. Startup Fair reprezintă o expoziție de startupuri pentru participanții care intenționează să cunoască investitori și potențiali parteneri sau să-și actualizeze rețeaua de contacte. Evenimentul va avea loc începând cu orele 16:00 și va aduna în același loc startupuri locale, investitori locali și internaționali, instituții media din țară și peste 200 de vizitatori.

 

Fiecare startup participant va avea parte de un stand expozițional cu modele demo, broșuri, bannere, autocolante și orice alte materiale promoționale. Evenimentul le va oferi startuperilor activi posibilitatea de a-și prezenta produsele și modelele de business unui public format din investitori, antreprenori cu experiență, membri ai comunității, potențiali utilizatori și presa locală.

 

În paralel, va avea loc o serie de sesiuni ”1 to 1”, în cadrul cărora reprezentanții startupurilor vor avea posibilitatea să discute tete-a-tete cu investitorii în căutare de echipe și modele de business potrivite pentru investiții.

Printre beneficiile de care se vor bucura startupurile participante merită a fi menționate:

1. Acces la investitori locali și internaționali – Startup Fair va fi vizitat de investitori locali și internaționali în căutare de startup-uri promițătoare. XOR, un startup local, și-a asigurat investiții de $400000 după ce l-a cunoscut pe investitorul american Dave Perry la ediția de anul trecut a evenimentului Startup Fair.

2. Acces la potențiali angajați / colegi de echipă – peste 200 de vizitatori sunt așteptați în cadrul evenimentului: developeri, designeri și marketeri, interesați și receptivi la oportunitatea de a colabora pentru dezvoltarea unui produs revoluționar.

3. Vizibilitate în mass-media locală – instituțiile media locale vor fi prezente la eveniment pentru a face reportaje despre participanți și produsele dezvoltate în Moldova.

Printre participanți se numără o serie de startupuri din Moldova a căror soluții inovatoare capătă popularitate în rândul consumatorilor. FunEasyLearn, AVO, Zeroqode, Indigo, CODIFUN și GAUS sunt doar câteva din companiile care vor fi la expoziție.

Fie că ai și tu un startup și lucrezi intens asupra unei soluții, fie că planifici pe viitor să te lansezi în lumea afacerilor IT, Startup Fair este o oportunitate excelentă de a întâlni entuziaști în domeniul antreprenoriatului IT, de a afla informație utilă despre dezvoltarea și poziționarea unui produs, de a cunoaște tehnicile, modelele și soluțiile utilizate de startupurile locale.

Grăbește-te să te înregistrezi și tu în calitate de participant sau vizitator. Accesul este gratuit. Tot ce trebuie sa faci este doar să completezi formularul aici. Urmărește pagina evenimentului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

 

Startup Fair este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”.

Details

Date:
October 12, 2018
Time:
4:00 pm