Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FRIDAY TALKS: PRIVACY VS SECURITY

April 14, 2020 @ 11:00 am - 5:00 pm

Creșterea exponențială a unei economii informaționale globale, determinată de noile tehnologii și modele de afaceri, înseamnă că o cantitate din ce în ce mai mare de date cu caracter personal sunt colectate, utilizate, analizate, păstrate și folosite în scopuri comerciale.

Drept urmare, a crescut cererea de confidențialitate a datelor – dreptul de a controla modul în care sunt colectate informațiile personale, cu cine sunt partajate și cum sunt utilizate, reținute sau șterse – la fel ca cererea pentru securitatea datelor.

 

Cum protejăm datele cu caracter personal și ce măsuri de protecție întreprindem, ne va povesti despre aceasta – Diana Buciușcan.

Diana Buciușcan – Data Protection Officer la compania Moldcell, ne va face o introducere în termenii “data privacy” si “data security”, ne va explica diferența dintre ele. La fel, vom discuta riscuri și amenințări și cum să le minimizăm.

Webinarul va avea loc pe ZOOM, iar accesul la sala de conferință îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

✔️ Participare Gratuită
✔️ 17 aprilie
✔️ 18:30 – 19:30
✔️ ZOOM Video Conference

Link de înregistrarehttps://tekwill.typeform.com/to/tEaoqG

Details

Date:
April 14, 2020
Time:
11:00 am - 5:00 pm

Venue

Online
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0