Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PARTE A PROGRAMULUI GLOBAL, „STARTUP WEEKEND MOLDOVA 2020” REVINE CU O NOUĂ EDIȚIE DEDICATĂ SOLUȚIILOR INOVATOARE

April 15, 2020

Cea mai dinamică competiție antreprenorială – Startup Weekend revine cu o nouă ediție. Evenimentul desfășurat cu genericul „Techstars Global Online Startup Weekend” clasează țara noastră în lista celor peste 70 de state ale lumii care fac parte din programul Startup Weekend Global. Ediția din acest an va avea loc în contextul în care tot mai multe companii conștientizează faptul că digitalizarea antreprenoriatului este vitală pentru supraviețuirea în nouă realitate, dar și ca urmare a pandemiei cauzate de COVID-19. Și pentru a da tonul evenimentului, „Startup Weekend Moldova 2020” va avea loc online, în perioada 24-26 aprilie.

Programatorii, designerii, experții în marketing, dar și medicii, asistentele medicale, studenții, oamenii de știință și profesorii sunt invitați să își unească forțele pentru a crea soluții anti-criză.

Startup Weekend Moldova este un eveniment emblematic pentru întreaga comunitate IT și se va desfășura sub forma unui exerciţiu practic pentru dezvoltarea soluțiilor de combatere a pandemiei. Timp de trei zile, participanții își vor putea transpune ideile în realitate, vor putea discuta online cu mentori, investitori sau sponsori ce i-ar putea ajuta să-și perfecționeze viziunile.

Grupați în echipe, membrii acestora vor parcurge întreg procesul de lansare a unui startup, de la generarea ideii până la dezvoltarea unui prototip de produs sau serviciu în 54 de ore. Această ediție nu se referă doar la reunirea dezvoltatorilor care lucrează la soluții bazate pe software. Este, de asemenea, o oportunitate pentru toți cei ce vor să inspire și să fie inspirați, lucrând împreună la dezvoltarea soluțiilor de criză.

Startup Weekend Moldova este organizat de Proiectul TEKWILL, care contribuie la crearea oportunităților de dezvoltare a antreprenoriatului în Moldova, inclusiv prin facilitarea accesului la resurse și crearea conexiunilor necesare.

Evenimentul se desfășoară în contextul în care digitalizarea și antreprenoriatul nu mai sunt o alegere, ci o necesitate vitală de supraviețuire. Dacă ai o idee inovatoare completează acest formular. Termenul limită pentru aplicări: 22 aprilie, ora 18.00.

Dacă nu vrei să propui o idee, dar totuși să participi la eveniment, trebuie să știi că înregistrarea este gratuită. Cu toate acestea, poți face o donație, care va ajunge la un ONG ce luptă împotriva pandemiei COVID-19. Trebuie doar să adaugi orice sumă pe care vrei să o donezi la opțiunea „donare” sau să alegi o sumă predefinită. Efectuarea donației reprezintă „biletul” tău de înregistrare ca și participant.

Grăbește-te să fii parte a unui eveniment care te va ajuta să faci față provocărilor actuale și să ții pasul cu viitorul. Poți să te alături oricărei echipe care se va crea în timpul evenimentului și va lucra la conceperea, testarea și dezoltarea unei soluții inovatoare. Înregistrează-te AICI și profită de o experiență unică, interactivă și motivațională.

Detalii depre program pe Facebook și pe pagina oficială a evenimentului.

Details

Date:
April 15, 2020

Venue

Online
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0