Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

COMUNICAREA INTERNĂ CU ANGAJAȚII DEVINE MAI UȘOARĂ CU AJUTORUL UNUI CHATBOT REALIZAT DE STARTUP-UL XOR

April 14, 2020

 

Pe timp de pandemie, inteligența artificială este de mare ajutor mediului de afaceri din Moldova. După ce mai multe companii și-au transferat munca pe online, un startup din țară a dezvoltat o soluție de comunicare internă destinată angajaților și angajatorilor, pentru ca lucrul în echipă să devină mai ușor. Astfel, compania XOR a conceput un chatboat destinat companiilor cu un număr mare de salariați, care în această perioadă muncesc de la distanță sau se află în șomaj tehnic, însă au nevoie să mențină o comunicare permanentă și eficientă cu fiecare membru al echipei.

Eugen Gîrla, reprezentantul XOR din regiunea Centrul și Sud-Estul Europei: „Tot mai multe departamente de resurse umane din întreaga lume, cu care avem ocazia să lucrăm, tratează comunicarea internă cu angajații ca fiind o prioritate, în special în perioada crizei actuale. Și asta pentru că vor să se asigure că își mențin salariații implicați și informați. Capacitatea de muncă a unei echipe de HR este limitată, de aceea ei apelează la soluția inovativă dezvoltată de XOR. Astfel, chatbot-ul oferă posibilitatea concomitentă pentru ca 10 companii să-și automatizeze gratuit anumite comunicări repetitive, pentru a menține echipa cât mai implicată în activitatea firmei.”

Chatbot-ul oferă mai multe posibilități pentru susținerea comunicării, printre care se numără:

  • Comunicarea prin mesaje text, integrabile și automatizabile cu platforme de tip SMS, WebChat sau Messenger pentru a informa cu regularitate despre noile politici sau schimbări;
  • Crearea, în timp real, a sondajelor repetitive pentru a colecta informații de la angajați despre starea lor de sănătate;
  • Integrarea rapidă a noilor instrumente și proceduri interne prin secvențe de chat și video accesibile atunci când este nevoie, care nu sunt disponibile doar echipei de HR.

Doritoritii de a beneficia de această soluție IT, pot să-l contacteze direct reprezentantul companiei XOR: Eugeniu Gîrla, Email: eugen.g@xor.ai / Tel: +373 694 101 63 / Whatsapp: +40 754 755 205

 

XOR – DE LA IDEE, LA AFACERE PERFORMANTĂ

În noiembrie 2017, startup-ul XOR a participat la Chișinău Startup Week, competiție care a fost găzduită și co-organizată de Tekwill – cel mai mare centru de excelență TIC din sud-estul Europei, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Guvernului Suediei. În cadrul evenimentului, reprezentanții XOR și-au prezentat inițiativa prin care își propuneau să „transforme” procesul de recrutare a angajaților. Pe parcursul acelei săptămâni, echipa a beneficiat de mai multe sesiune de îndrumare și ghidare de la experți și fondatori din Germania, Norvegia, Grecia, România, Franța, SUA, Olanda, India și alte țări. Evenimentul a reprezentat și pista de lansare a soluției, grație oportunităților și conexiunilor pe care au reușit să tinerii să le stabilească în cadrul Chișinău Startup Week.

 

TEKWILL SUSȚINE DEZVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI

Tekwill contribuie la dezvoltarea comunității antreprenoriale din Moldova prin susținerea startup-urilor TIC. În acest sens, organizează activități B2B care vizează consolidarea beneficiilor IT față de utilizatori, ajută IMM-urile să înțeleagă rolul IT, să identifice și să adopte noi instrumente de marketing și dezvoltare. De asemenea, desfășoară evenimente de generare a ideilor, programe de mentorat cu traineri și experți naționali și internaționali, activități de consultanță, activități de rețea pentru consolidarea comunității ș.a.

Pe parcursul ultimilor ani, Tekwill a sprijinit 429 de inițiative educaționale și 388 de inițiative antreprenoriale, devenind una dintre cele mai de succes inițiative în domeniul tehnologiei din Moldova. A ajutat peste 406 de echipe să-ți îmbunătățească afacerile, să creeze oportunități și să caute investiții.

Tekwill a fost deschis în anul 2017, având drept scop principal crearea premiselor de dezvoltare a sectorului IT și alinierea acestuia la cerințele secolului 21. Pentru a continua să contribuie la creșterea competitivității industriei IT și a altor sectoare strategice ale economiei, centrul și-a extins domeniile actuale de activitate, devenind în 2019 un proiect complex la nivel național. Obiectivul de bază al Proiectului TEKWILL, în calitatea sa de platformă dedicată progresului sectorului IT, este de a asigura un impact major asupra dezvoltării economice a țării prin îmbunătățirea capacităților antreprenoriale și educaționale ale membrilor societății, dar și a potențialului de cercetare și dezvoltare al instituțiilor de învățământ superior, în conformitate cu cererea de pe piața IT.

Details

Date:
April 14, 2020

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0