Skip to content
TEKWILL ACADEMY REVINE CU O NOUĂ OFERTĂ DE CURSURI

Tekwill Academy vine cu o nouă ofertă de cursuri pentru fiecare doritor de a învăța IT. Programele Tekwill Academy au fost elaborate în strictă concordanță cu nevoile pieței forței de muncă, avand în calitate de mentori pe cei mai talentați și pasionați de meseria lor, pregătiți de a asigura un transfer maxim de experiență și cunoștințe într-o perioadă cât mai scurtă de timp. Cu peste 450 de absolvenți instruiți în anul 2020, află aici ce zic aceștia despre cursurile Tekwill Academy.

Cursurile sunt organizate pentru câteva nivele de pregătire:

  • Zero – pentru cei care nu au cunoștințe tehnice sau de programare;
  • Începător – pentru cei care au nivel minim de cunoștințe;
  • Intermediar – pentru cei care cunosc deja domeniul și doresc să devină profesioniști.

Vă prezentăm calendarul cursurilor Tekwill Academy, iar în curând vom reveni cu toate detaliile despre oferta de cursuri și particularitățile acestora: mentori, conținut, durată și preț.

Asigurați-vă un loc la cursuri prin completarea următorului formular:

Register

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0