Skip to content
Să facem cunoștință cu membrii Diasporei Startup Moldova!

Ecosistemul local de startupuri se bucură și de mulți membri de peste hotarele țării care participă activ în activitățile comunității noastre! Este vital să recunoaștem, promovăm și colaborăm cu startuperi originari de la noi din țară, oriunde în lumea s-ar afla, pentru a dezvolta comunitatea locală și a oferi căi de acces la cunoștințe și experiențe valoroase de la concetățenii noștri.

Acest articcol va face cunoștință cu membrii activi ai diasporei Startup Moldova și va completa lista permanent. Așadar, iată cine sunt startuperii noștri de peste hotare!

Sergiu Nagailîc

Sergiu Nagailîc este un dezvoltator cu scopul de a face lumea un loc mai bun! Are o puternică experiență în Drupal 6, 7 și 8 și a lucrat cu Drupal peste 10 ani. De asemenea, și-a încercat puterile în management, planificare, strategii, fiind co-fondatorul unei agenții digitale (Bisonly), al unui ONG (Asociația Drupal Moldova) și al unui starup activ (MedicalTourism.Review). Sergiu a participat și la activitățile organizate de Startup Moldova!

Despre cum te poți implica în activitățile Diasporei, află aici.

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0