Skip to content
Lansare Program ,,Oracle for Universities”

Inițiativa „Oracle for Universities” oferă profesorilor universitari să obțină cunoștințe și competențe solicitate actualmente de sectorul IT, încât procesul de instruire să devină unul calitativ, relevant și să sporească ponderea tinerilor specialiști care au o pregătire solidă în domeniul IT. Totodată studenții vor putea dobândi o certificare internațională de pe băncile universitare, astfel facilitând angajarea și obținerea unui loc de muncă într-o companie în IT.

Bursele Oracle pentru profesori cuprind:

  1. Curs de SQL Fundamentals ce cuprinde manuale digitale, exerciții practice, instruiri în grup, voucher pentru certificarea OCA (Oracle Certified Associate). 

Start pe 22 martie, cu durata de 48 ore astronomice, frecvența de 3 ori pe săptămână în zile de luni, miercuri și vineri, între orele 18:30 – 20:30.

  1. Curs de Java Fundamentals ce cuprinde manuale digitale, exerciții practice, instruiri în grup, voucher pentru certificarea OCA.

Start pe 22 martie, cu durata de 72 ore astronomice, frecvența de 3 ori pe săptămână în zile de luni, miercuri și vineri, între orele 18:30 – 20:30.

Bursele Oracle pentru studenți cuprind:

  1. Eveniment de lansare ce va oferi prezentări a cursurilor și a metodologiei de studiu, 23 martie, ora 17:00, online, în cadrul căruia studenților va fi prezentată modalitatea de pregătire și susținere a certificării internaționale.

  1. Cursurile de Java și SQL ce cuprind cărți digitale, prelegeri publice, sesiuni de ghidare si mentorat, voucher pentru certificarea OCA.

Java Start pe 25 martie, cu durata de 10 săptămâni sau 20 ore astronomice, cu frecvența de o dată pe săptămână, joi, între orele 18:30 – 20:30.

SQL Start pe 1 aprilie, cu durata de 10 săptămâni sau 20 ore astronomice, cu frecvența de o dată pe săptămână, joi, între orele 18:30 – 20:30

 

Inițiativa ,,Oracle for Universities”  din cadrul Centrului de Excelență TIC – Tekwill nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor de dezvoltare USAID și Ambasada Suediei, ce contribuie la dezvoltarea sectorului TIC în Republica Moldova.

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0