Skip to content
Campania ”Aleg Cariera IT” – ediția Tekwill Academy
Pe 29 martie, în cadrul proiectului Tekwill Academy în parteneriat cu compania ISD, va fi dat startul campaniei de informare și orientare în carieră destinată elevilor claselor liceale.
Suntem entuziasmați să contribuim la informarea liceenilor despre avantajele îmbrățișării unei cariere în domeniul Tehnologiilor Informaționale, prezentarea oportunităților de studii și ghidarea acestora în găsirea vocației profesionale.
 
În cadrul campaniei sunt vizate 15 licee din regiunile Bălți, Comrat și Cahul. Astfel, peste 1000 de liceeni vor beneficia de sesiuni de informare și ghidare în carieră. Fiecare sesiune va conține:
  • Prezentarea și explicare conceptului TIC
  • Identificarea direcțiilor de carieră prin evidențierea caracteristicilor unice a diferitor tipuri de job-uri din domeniul IT
  • Trecerea în revistă a Instituțiilor Superioare de Învățământ unde elevii ar putea continua studiile în domeniul TIC
  • Comunicarea bilaterală cu specialiștii IT din cadrul sectorului privat
  • Oferirea sugestiilor, sfaturilor valoroase și a informației utile despre specificul și avantajele activității în acest sector din partea specialiștilor IT

“Aleg Cariera IT” se va desfășura în perioada 29.03.2021 – 23.04.2021. Ediția din anul 2021 a Campaniei de informare “Aleg Cariera IT” este realizată în cadrul Proiectului TEKWILL, implementat de ATIC cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Suediei. Acest proiect fiind realizat de Tekwill Academy în parteneriat cu compania ISD Moldova.

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0