Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TERMENUL LIMITĂ DE APLICARE LA CLIMATELAUNCHPAD A FOST EXTINS PÂNĂ LA 17 IUNIE 2018

June 11, 2018 @ 12:00 pm - 5:00 pm

ClimateLaunchpad Moldova​ este competiția în cadrul căreia participanții vor primi tot suportul necesar ca să își dezvolte ideile de afaceri cleantech în adevărate startup-uri cu impact global. Ideile pot fi inovații în domeniul energiei regenerabile, tranziției durabile în lanțul alimentar, mobilității urbane durabile, sau oricare alt domeniu de combatere a schimbărilor climatice, având la bază două principii: utilizarea tehnologiilor existente pentru a genera mai mult cu mai puține resurse și prezența potențialului comercial​.

Înscrierile sunt deschise oricui are o idee ce îmbină afacerea cu ecologia. Sunt invitați să aplice studenții, startup-urile, antreprenorii, cercetătorii, organizațiile publice, consultanții și inginerii care doresc să-și vadă ideea finanțată și lansată la nivel mondial.

  1. Boot Camp – 30 Iunie – 1 Iulie la Eco-Village, Rîșcova, Criuleni Programul va începe cu o business-tabără de două zile, pe parcursul cărora participanții vor avea parte de instruire intensivă din partea unor traineri locali și internaționali cu o experiență vastă în atreprenoriat despre tot ce trebuie să știe pentru a-și iniția o afacere în domeniu.
  2. Sesiuni de coaching – Iulie – August la hub-ul Tekwill, Chișinău (zile de sâmbătă) Vor urma 6 sesiuni de coaching derulate de mentori locali și internaționali. Fiecare sesiune abordează o temă relevantă construirii unui plan de afaceri solid în domeniul tehnologiilor ecologice (segmentarea pieței, finanțe, tehnici de vânzări, promovare etc.).
  3. Finala Națională​ – 15 Septembrie la hub-ul Tekwill, Chișinău În cadrul Finalei Naționale, participanții își vor prezenta planul de afaceri în fața unui juriu profesionist. Trei din cele mai promițătoare idei vor merge mai departe în Finala Globală, unde vor concura cu finaliștii din celelalte 44 de țări participante.
  4. Finala Globală – 1-2 Noiembrie la ​Edinburgh, Scoția La Finală Globală echipele își vor prezenta ideile în fața unor investitori și antreprenori de top din domeniul tehnologiilor ecologice la nivel global. Vor primi feedback despre cum să își îmbunătățească ideea și vor avea ocazia să își discute amănunțit planul de afaceri în cadrul sesiunilor de network-ing.

Participarea este gratuită, fără limite de vârstă​. Termenul limită de aplicare este ​17 iunie​, și aplici aici​. Mai multe detalii ​despre ClimateLaunchpad găsiți pe: www.climatelaunchpad.org ​și facebook.com/ClimateLaunchpadMoldova.

Coordonator program:​ Olesea Țerna, olesea@ecovisio.org, +373 69 008 296.

Details

Date:
June 11, 2018
Time:
12:00 pm - 5:00 pm

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0