Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

TEKWILL ACADEMY KIDS REVINE CU UN PROGRAM CAPTIVANT PENTRU COPIII PASIONAȚI DE ROBOTICĂ ȘI TEHNOLOGII. LE PROMITEM MICILOR EXPLORATORI O AVENTURĂ DE ȚINUT MINTE!

September 4, 2017 @ 9:00 am

Tekwill Academy Kids lansează noi programe de instruire în domeniul IT, pentru copii și adolescenți. În linie cu tendințele actuale, copiii și tinerii pot explora unul dintre cele trei domenii disponibile: Robotică,  Programare și Game development (dezvoltarea jocurilor).

ROBOTICĂ

După experiența pe care am avut-o vara aceasta în cadrul Taberei de Robotică, am  înțeles că 2 săptămâni e prea puțin și că talentul de care dau dovadă copii merită timp și eforturi mult mai îndelungate. De aceea, am asamblat un adevărat laborator LEGO Mindstorms EV3 pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9 și 16  ani.

Cursul de instruire este conceput pentru 8 luni, pentru a nu limita creativitatea copiilor, dar și pentru a-i pregăti să participe la diverse concursuri de robotică.

Detalii despre curs:

Durata cursului: 8 luni

Frecvența și durata orelor: de 2 ori pe săptămână câte 1,5 ore

Costul cursului: 700 MDL/lună

Numărul de locuri disponibile: 48

Pentru înregistrare, rugăm să completați formularul aici.

 

PROGRAMARE

”Vreau să fiu PROGRAMATOR!” Dacă această afirmație e despre copilul dumneavoastră, atunci puteți alege între cele 2 cursuri specifice de programare:

 • Web Development(HTML, CSS și Java Script)
 • Programare aplicații (C și Python)

Scopul cursului este ca, la finele acestuia, elevul să fie suficient de pregătit să programeze și să participe în cadrul concursurilor naționale și internaționale de profil.

Detalii despre curs:

 • Vârste: Web development – 12-15 ani, Programare aplicații – 14-17 ani
 • Durata cursului: 8 luni
 • Frecvența și durata orelor: de 2 ori pe săptămână câte 1,5 ore
 • Costul cursului: 1500 MDL/lună
 • Numărul de locuri disponibile: 36

Pentru înregistrare, rugăm să completați formularul aici.

 

GAME DEVELOPMENT CLUB, pentru cei pasionați de jocurile pe calculator

Pasiunea pentru jocurile pe calculator poate fi transformată ușor și eficient într-o  profesie interesantă și avantajoasă. Anume pentru marii amatori de jocuri online am creat GAME DEVELOMPENT CLUB.

Instrumentul cel mai important de lucru al copilului e propria-i creativitateiar la Tekwill Academy Kids îl vom ajuta să utilizeze corect tehnologiile ca să-și creeze propria aplicație. Și nu doar de dragul jocurilor sau lăudatului între prieteni… Copilul va putea participa la unul dintre 4 cele mai importante concursuri internaționale în domeniul Game Development.

Detalii despre curs:

Vârstă: 12-16 ani

Durata cursului: 48 de săptămâni

Frecvența și durata orelor: de 2 ori pe săptămână câte 1,5 ore

Costul cursului: 2600 MDL/lună

Numărul de locuri disponibile: 20

Pentru înregistrare, rugăm să completați formularul aici.

 

Și la final, doar o scurtă trecere în revistă a celor mai importante atuuri ale cursurilor Tekwill Academy Kids:

Conținuturi perfect adaptate vârstei și intereselor copiilor, orientate spre acumularea cunoștințelor, dar și dezvoltarea abilităţilor de comunicare, lucru în echipă, rezolvarea problemelor, creativitate, gândire critică, capacitate de inovare;

 • Accent asupra aspectelor aplicative ale Tehnologiilor Informaţionale;
 • Profesori / Mentori cu experiență, care știu cum să inspire și să ghideze corect micile talente pasionate de IT;
 • Un spațiu prietenos, înzestrat cu echipamente performante și o ambianță plăcută, menită să încurajeze creativitatea și descoperirile;
 • O experiență de învățare unică, bazată pe cercetare, căutarea și testarea soluțiilor, rezolvarea problemelor, toate acestea asociate cu o doză semnificativă de distracție,  exploatarea la maxim a imaginației, studierea limbii engleze, artă, comunicare și atenție față de necesitățile fiecărui copil în parte.

Sperăm că V-am convins. Termenul limită de înregistrare pentru toate cursurile este 25 septembrie. Instruirea începe pe 1 octombrie.

Pentru informații adiționale, rugăm să ne contactați la: 079 666 020 sau dnanu@ict.md.

Details

Date:
September 4, 2017
Time:
9:00 am