Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TE VISEZI ANTREPRENOARE? STARTUP ACADEMY TE ECHIPEAZĂ PENTRU SUCCES

October 9, 2018

Femeile au resurse nebănuite și calități care le pot ajuta să devină antreprenoare și lidere de succes. Startup Academy powered by Tekwill vine să creeze contextul perfect pentru explorarea potențialului valoros al fetelor și femeilor din Moldova și să le ofere avântul, cunoștințele și conexiunile necesare pentru ca acestea să profite de toate oportunitățile pe care le generează antreprenoriatul tehnologic.

 

Ce îți oferă Startup Academy

Prin cursurile puse la dispoziția fetelor și femeilor din Moldova, Startup Academy urmărește să crească interesul lor pentru domeniul antreprenoriatului tech și să le furnizeze cunoștințele și instrumentele cele mai eficiente pentru a construi o afacere profitabilă. Participantele sunt încurajate să-și descopere calitățile de antreprenoare și de inovatoare în domeniul IT, să însușească practici și să preia experiențe pe care vor putea să le aplice în vaste domenii de activitate și care le vor deschide noi posibilități de carieră și afirmare.

 

Cum participi la Startup Academy

Startup Academy este dedicat tuturor persoanelor interesate de domeniul antreprenoriatului IT, dezvoltare de produse și servicii inovatoare, oportunități noi de creștere și afirmare personală.

 

Săptămânal (septembrie – noiembrie 2018), mentori experimentați îți prezintă subiecte de actualitate și informații practice, pe care le poți aplica imediat în dezvoltarea propriului startup. Poți participa la o singură sesiune care te interesează sau la toate, fără obligații, în mod absolut gratuit!

 

Aici ai posibilitatea să acumulezi cunoștințe și să te familiarizezi cu toate instrumentele necesare pentru a parcurge cu succes etapele conceperii, dezvoltării, lansării și scalării unui startup profitabil.

În următoarele săptămâni ai șansă să studiezi următoarele domenii antreprenoriale:

  • 18 octombrie, 18:00 — Vânzări [formular]
  • 25 octombrie, 18:00 — Project Management [formular]
  • 1 noiembrie, 18:00 — Prototipizarea [formular]
  • 15 noiembrie, 18:00 — Finanțe & Planificare financiară [formular]
  • 22 noiembrie, 18:00 — Pitching [formular]

 

Te așteptăm în fiecare joi, începând cu 18:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11). Mai multe detalii despre „Startup Academy” găsești pe pagina web oficială a programului și pe Facebook.

 

Startup Academy powered by Tekwill este primul program complet, comprehensiv și practic în domeniul antreprenoriatului tehnologic, dedicat identificării, stimulării și multiplicării potențialului inovator și de business al tinerilor din Republica Moldova. Programul are o durată de 3 luni (septembrie – noiembrie 2018), iar participarea este gratuită și este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au atins vârsta de 16 ani.

 

Programul este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu sprijinul UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului ”Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor” și EFSE DF (Facilitatea de Dezvolare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est). Parteneri Media: Agora, Diez, Locals și Unimedia.

Details

Date:
October 9, 2018

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0