Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

START UP WEEKEND&TEKWILL ACADEMY: WORKSHOPURI DE NEGOCIERE, GRAFICĂ ȘI DESIGN THINKING CU TRAINERI INTERNAȚIONALI

October 30, 2017

În perioada săptămânii Startup Week si Startup Weekeend (6-12 noiembrie), Tekwill Academy împreună cu Shared Network din Olanda vor ține 3 workshopuri tematice pentru tine și colegii tăi din domeniile industriilor creative și businessului.

E nevoie să cunoști doar puțină engleză, atât cât să înțelegi și să te faci înțeles. Noi vom avea grijă să-ți punem la dispoziție rechizitele necesare, atmosfera de lucru și mentori de recomandat și prietenilor.

#1: Voice & Agency with Joel Antonie

Diplomații buni și care să vrea (și să poată) să-i învețe și pe alții, sunt puțini. Pe cei foarte buni îi numeri pe degete.

Joël Antonie a lucrat pentru un partid politic, pentru o organizație internațională din Kenya, pentru o ambasadă și chiar în Guvernul olandez.  E omul care înțelege complexitatea politicii, știe să negocieze și să facă lobby. Iar în afaceri, puterea de a convinge diplomat e primul partener cu care e bine să te pricopsești, mai ales dacă ești la început de cale.

În prezent locuiește și lucrează la Haga, unde analizează și consiliază politicile olandeze în domeniul diplomației pentru o ambasadă străină.

Când?

10 Noiembrie, ora 16:00 -18:30

Ce vei face?

  • vei învăța cum să-ți prezinți produsele, cum să te faci auzit, cum să devii o voce în comunitatea ta
  • vei exersa procesul de luare a deciziilor și vei culege acolo, pe loc, primele rezultate

Înregistrează-te aici.

 

#2: Graphic Design Workshop with Virginie Gauthier & Miriam Reili

Dicționarele de specialitate dau o explicație cât se poate de simplă designului grafic – ”Arta sau abilitatea de a combina text și imagini în reclame, reviste sau cărți”. În realitate, designul e un fenomen, o cultură întreagă, care implică destul multă comunicare. Designul informează, interzice, induce, face aluzie, schimbă și educă. Designul vinde. Și profesioniștii o știu cel mai bine.

Dacă vrei să urmezi sau deja lucrezi ca designer grafic și simți că mai e loc pentru a crește, acest workshop este pentru tine.

Când?

10 Noiembrie, ora 16:00 -18:30

Ce vei face?

Îți vei ”murdări” mâinile cu multe exerciții practice.

Înregistrează-te aici.

 

#3: Design Thinking Methodology with Miriam Yasbay

Miriam este trainer și consultant în afaceri. După o experiență consistentă de colaborări cu companii, organizații, întreprinzători și studenți din întreaga lume, s-a apucat să scrie o carte despre strategiile antreprenoriale.

Când?

11 noiembrie, ora 11:00 – 16:00

Ce vei face?

3 ore de atelier cu puțină teorie și o doză bună de practică, să reușești să înțelegi cum să aplici tehnicile Design Thinking pentru ca să dezvolți un produs.

Înregistrează-te aici.

Pentru ai multe detalii – miliev@ict.md

Details

Date:
October 30, 2017
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0