Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEEDSTARS WORLD COMPETITION REVINE LA CHIȘINĂU!

July 16, 2020 @ 11:10 am

Seedstars World Competition 2020-2021, cea mai mare competiție din lume pentru cei mai inovatori antreprenori de pe piețele în curs de dezvoltare revine la Chișinău. Aceasta se va desfășura ONLINE în perioada Iunie – August 2020.

La competiție pot participa startup-uri tehnologice, proiecte bazate pe tehnologie și / sau companii în stadiu incipient care se încadrează în următoarele criterii:

  • trebuie să aibă un Produs Minim Viabil (MVP);
  • colaborare cu utilizatorii;
  • operațiuni în curs de desfășurare în țara / orașul de aplicare;
  • nu trebuie să aibă investiții anterioare mai mari de 1 milion USD până la data de aplicare la concurs.

Tekwill susține această inițiativă și invită Startup-urile să profite de această oportunitate, aplicând pentru a fi printre cele 10 startup-uri care vor putea beneficia de investiții de 50.000 de dolari în cadrul programului GROWTH, precum și vor putea concura pentru investiții de 500.000 dolari, dar și pentru titlul de câștigător global al Seedstars World!

În fiecare an, Seedstars – compania privată elvețiană cu misiunea de a impacta viața oamenilor pe piețele în curs de dezvoltare, selectează cele mai promițătoare startup-uri pentru a le oferi suport în dezvoltarea lor cu ajutorul programelor de educație și prin investiții.
Competiția se desfășoară ONLINE, astfel încât startup-urile pot aplica din orice regiune. Va fi selectat un singul câștigător local pentru a participa la etapa finală.

Toate STARTUP-urile acceptate vor beneficia de:

  • Online Seedstars Academy pentru 1.800 companii;
  • Acces la rețeaua de mentori Seedstars;
  • Comunicare locală și vizibilitate.

Startup-urile selectate pe platforma locală vor concura la nivel regional în Grand Finale care va avea loc în aprilie 2021.
Printr-o competiție difuzată la Seedstars Life, finaliștii regionali vor fi selectați în funcție de puterea și scalabilitatea afacerii lor. Finaliștii vor trece în Marea Finală, unde va fi anunțat câștigătorul global!

Data limită de depunere a cererilor: 31 iulie 2020

Nu ratați șansa de a reprezenta Moldova în finala globală!

Aplicați acum AICI și obțineți oportunitatea de a vă reprezenta țara pe o platformă globală!

————————————————————————————————————————
SEEDFSTARTS LIFE – un centru unic de conținut pentru antreprenori creat de antreprenori. Filme scurte, podcast-uri, discuții live cu liderii companiei, investitori și experți din industrie pentru a ajuta startup-urile să învețe, să se conecteze și să fie auzite la nivel global.

DESPRE SEEDSTARS

Seedstars este o companie privată elvețiană cu misiunea de a impacta viața oamenilor pe piețele dezvoltate prin tehnologie și antreprenoriat. Activitățile acoperă peste 90 de ecosisteme printr-o varietate de inițiative, cum ar fi Online Seedstars World Competition, programe de accelerare, huburi fizice numite Seedspace, investiții de capital ș.a.

„Au încercat să ne îngroape, nu știau că suntem semințe”. – Proverb mexican

DESPRE CONCURSUL MONDIAL SEEDSTARS

În 2013, Seedstars a început ca Seedstars World, o inițiativă creată de partenerii fondatori Pierre-Alain Masson și Alisée de Tonnac, care, echipați cu un rucsac și pasiune pentru a schimba lumea, au pornit într-un turneu mondial în 20 de ecosisteme antreprenoriale pentru a găsi startup-uri promițătoare și construi cea mai mare comunitate antreprenorială pe piețele în curs de dezvoltare.
Prima competiție de start-up în 13 țări a avut un succes masiv și a câștigat atenția la nivel global. A arătat lumii potențialul neexploatat al economiilor în curs de dezvoltare, soluții inovatoare și antreprenori talentați care doresc să-și transforme comunitățile. Acest lucru a dus la tururi mai mari pentru următorii șase ani, reunind mii de antreprenori, mentori, investitori și experți. Astăzi, Seedstars World este cea mai mare competiție de startupuri pe piețele în curs de dezvoltare.
Cu toate acestea, în 2020, lucrurile iau o nouă amploare. Seedstars va călători digital pe tot globul pentru un turneu mondial de 9 luni pentru a cerceta cele mai bune startup-uri din 90 de țări, organizând peste 100 de competiții locale online. Un câștigător va fi selectat pentru a reprezenta fiecare țară și va fi invitat să participe la una dintre cele 5 competiții pe etape regionale, reunind toți câștigătorii locali ai fiecărei regiuni pentru a face rețea cu investitori regionali, mentori și corporații. Câștigătorilor regionali li se acordă, de asemenea, șansa de a-și reprezenta țările în Grand Finale, finalul competiției care se întâmplă în fiecare an în aprilie, unde startup-urile concurează pentru investiții de până la 500.000 de dolari.

Details

Date:
July 16, 2020
Time:
11:10 am