Skip to content
Loading Events

« All Events

Festivalul tehnologic Chișinău Maker Faire

June 10, 2023 @ 10:00 am - June 10, 2024 @ 10:00 pm

Maker Faire este cel mai mare festival tehnologic internațional care își are rădăcinile în California, unde creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cunoștințele în cadrul unui iarmaroc atractiv pentru curioșii de toate vârstele. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creație și inovație.

Festivalul este destinat atât copiilor cât și adulților, oferind oportunitatea de a învăța și a experimenta tehnologii create de makerii din Moldova. Fiecare vizitator se va simți maker, având posibilitatea să participe la workshop-urile organizate și să participe la tombola cu premii.

Festivalul va fi împărțit în câteva zone reprezentative: Zona de expoziție, prezentări, workshop-uri, Virtual Reality și Gaming, Târg de Cariere, Food Corner, Welcoming, Entertainment – iar vizitatorii vor putea vizita fiecare dintre aceste zone!

Participarea la Chișinău Maker Faire 2023 este gratuită și deschisă pentru toți cei pasionați de tehnologii.

Pentru participare, completează chestionarul:

Evenimentul va avea loc pe 10 iunie, pe teritoriul Tekwill și FabLab, cu adresa str. Studenților 9/11, între orele 10.00 și 22.00. Vino să trăiești o aventură tehnologică!

Festivalul este organizat de Clubul Tinerilor Makeri (ATIC), în parteneriat cu Atelier 99, FabLab Chișinău, Microlab, Tekwill, ACEM cu suportul financiar al Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și reprezentanți din sectorul privat, partener media al evenimentului: Diez.

Details

Start:
June 10 @ 10:00 am
End:
June 10, 2024 @ 10:00 pm
Event Category:

Venue

Tekwill
str. Studenților 9/11
Chișinău, 2048 Moldova, Republic of
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0