Skip to content
Loading Events

« All Events

Fintech Future Conference

April 12, 2023 @ 11:00 am - April 13, 2024 @ 6:00 pm

La 1 an de la lansarea Fintech Hub, ne propunem să aducem împreună reprezentanții cheie ai industriei Fintech din Republica Moldova care contribuie la dezvoltarea ecosistemului!

Scopul evenimentului este de a conecta reprezentanții instituțiilor publice din domeniu cu entuziaștii pasionați de finanțe și IT, și de a oferi informații cu privire la evoluția reglementărilor și politicilor în domeniu.

Evenimentul se va desfășura timp de 2 zile:

  • Pe 12 aprilie începând cu ora 11:00, veți avea posibilitatea să interacționați cu companii financiare și dezvoltatori care își vor prezenta noile produse și servicii. De asemenea, veți putea explora noi tehnologii, produse inovatoare și soluții care pot fi folosite pentru a vă îmbunătăți afacerea sau pentru a crea o nouă afacere.
  • Pe 13 aprilie, începând cu ora 11:00, vă invităm să aflați despre ofertele educaționale din domeniul Data Science și Inteligență Artificială și posibilitățile de studiu disponibile la nivel național.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să discutați cu instituțiile importante din ecosistem, ce vor oferi informații cu privire la evoluția reglementărilor și politicilor în domeniu, astfel veți afla despre noile cerințe și modificări care se vor face în perioada următoare.

Evenimentul este dedicat părților interesate din Fintech și industriilor conexe, inclusiv reprezentanților Ministerelor, Băncii Naționale a Moldovei, Băncilor Comerciale, Asociațiilor de Afaceri și de Profil, Universităților și Colegiilor/Centrelor de excelență, Instituțiilor Publice cu rol în dezvoltarea antreprenoriatului, companiilor din domeniul FinTech, IT și sectoarelor conexe, precum și studenților și entuziaștilor interesați de FinTech și TechFin.

Pentru a participa, completează chestionarul:

Evenimentul este organizat de Fintech Hub și Tekwill.

Details

Start:
April 12 @ 11:00 am
End:
April 13, 2024 @ 6:00 pm
Event Category:

Venue

Fintech Hub
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59
Chișinău, Moldova, Republic of
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0