Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Java Fundamentals Express

June 14, 2021 @ 6:30 pm - June 25, 2021 @ 8:30 pm

Despre Curs

Conform datelor Oracle, Java este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare la nivel global și rulează pe 3 miliarde de telefoane mobile, 1 miliard de calculatoare și 45 de miliarde de mașini virtuale. Aceste cifre sunt rezultatul a doar 8 milioane de dezvoltatori Java care inovează zi de zi lumea înconjurătoare. În Republica Moldova, 25% din joburile deschise pentru angajarea dezvoltatorilor software necesită cunoștințe de Java.

În parteneriat cu compania ISD Moldova, Tekwill Academy a elaborat cursul Java Fundamentals Express, ce este perfect pentru cei care nu au cunoștințe în programare și doresc să testeze profesia de programator.

Conținutului acestui curs este unic datorită faptului că este elaborat și adaptat conform cursului Java Fundamentals by Oracle, curs extensiv cu o durată de 90 de ore, derulat timp de 4 luni. Acesta fiind creat de Oracle University și adaptat de către specialiștii din compania ISD Moldova la necesitățile angajatorilor din Republica Moldova, ceea ce face ca informația predată să fie utilă și aplicabilă în viitoarele locuri de muncă ale absolvenților.

Cursul Java Fundamentals Express este unul intensiv cu o durată totală de 20 de ore, împărțită în sesiuni a câte 2 ore timp de 10 zile. La finalul acestuia, studenții vor fi capabili de a dezvolta o aplicație simplă utilizând acest limbaj. Tot acest parcurs fiind facilitat de către mentorul cursului care va asigura un transfer maxim de cunoștințe și experiență în perioada menționată.

Ore: 20

Nivel: Începător

Preț: 800 MDL

14 iunie – 25 iunie

 Luni – Vineri, 18:30 – 20:30 

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română / Engleză

Details

Start:
June 14, 2021 @ 6:30 pm
End:
June 25, 2021 @ 8:30 pm
Event Category: