Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Java Fundamentals Course

May 24, 2021 @ 6:30 pm - September 6, 2021 @ 8:30 pm

Despre Curs

Conform datelor Oracle, Java este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare la nivel global și rulează pe 3 miliarde de telefoane mobile, 1 miliard de calculatoare și 45 de miliarde de mașini virtuale. Aceste cifre sunt rezultatul a doar 8 milioane de dezvoltatori Java la nivel global care inovează zi de zi lumea înconjurătoare. În Republica Moldova, 25% din joburile deschise pentru angajarea dezvoltatorilor software necesită cunoștințe de Java.

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.

Conținutul cursului de Java Fundamentals este unic datorită faptului că este autorizat de Oracle University, fapt ce conferă un nivel înalt de încredere și calitate materialelor și informațiilor predate.

Tekwill Academy în parteneriat cu ISD Moldova a adaptat cursul la necesitățile angajatorilor din Republica Moldova, ceea ce face ca informația predată să fie utilă și practică în viitoarele locuri de muncă ale absolvenților. Programul cursului conține: lecții teoretice și practice predate de mentor, eBooks și dezvoltarea de proiecte personale și de echipă.

Ore: 90

Nivel: Începător

 24 mai – 6 septembrie

Preț: 600 USD

 Luni, Miercuri, Vineri. 18:30 – 20:30.

Locație: Online, Zoom

Details

Start:
May 24, 2021 @ 6:30 pm
End:
September 6, 2021 @ 8:30 pm
Event Category:
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0