Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

”GIRLS CAN DO IT” – CAMPANIE DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ PENTRU FETE

March 22, 2019

În cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, invităm elevele claselor a X – XII-a să participe la evenimente de orientare profesională și să cunoască gama de oportunități, beneficii și avantaje pe care le generează activitatea în domeniul Tehnologiei Informației. Sesiunile se adresează prioritar fetelor și sunt realizate în cadrul Proiectului ”Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor”, finanțat de UN Women și Suedia.

Evenimentele vor avea durata de jumătate de zi (9.45 – 13.00), vor avea loc în zilele de sâmbătă sau duminică, la Tekwill (mun. Chișinău, str. Studenților 9/11) și vor oferi tinerelor posibilitatea de a afla informație valoroasă despre ce presupun diferite direcții de carieră în IT, care sunt rolurile pe care ar putea să le valorifice în domeniul IT, care sunt cerințele, rigorile de bază, dar si sfaturi, sugestii practice privind acțiunile pe care pot să le întreprindă pentru a se pregăti de o carieră IT.

Fiecare eveniment va include 3 sesiuni, fiecare sesiune abordând o direcție specifică de carieră în domeniul IT și fiind moderată de un profesionist / o profesionistă IT cu experiență. Direcțiile de carieră prezentate vor fi: programare, testare, administrare rețele, web development, securitate cibernetică, managementul aplicațiilor etc.

Cheltuielile de călătorie pentru participantele din afara or. Chișinău vor fi rambursate în baza tichetelor de transport.

Pentru mai multă informație, vă rugăm să contactați pe: Viorica Bordei, Manager de Programe, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC la adresa de email vbordei@ict.md.

 

Details

Date:
March 22, 2019