Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FRIDAY TALKS: LEADER INSPIRATIONAL

May 5, 2020 @ 5:00 pm

Mulți lideri de top se așteaptă ca angajații să-i urmeze datorită titlului, pozitiei detinute sau a locului lor în ierarhia organizației. Și mulți angajați urmează un lider din aceste motive. Dar asta nu înseamnă că liderul inspiră cele mai bune rezultate, sprijin și contribuție.

Un lider care inspira oamenii din jurul sau nu este legat de un titlu, un rol sau o pozitie in organigrama unei organizatii . Mai degrabă, este capacitatea unei persoane de a-i determina pe oameni cu care lucreaza să atingă performanța și succesul de care acestia sunt capabili in mod latent, respectiv să demonstreze calitățile pe care le vor urma angajații prin proprie alegere – pasiune, scop, incredere și acordarea de semnificații rolului lor in echipe in care isi desfasoara activitatea.

Un lider care inspira membrii echipei nu le spune doar membrilor acestora că sunt profund dedicați experienței clientului. Liderul trebuie să demonstreze acest angajament și pasiune în fiecare întâlnire, prezentare și în modul în care gestionează problemele clienților. Comportamentul liderului trebuie să inspire angajații să acționeze în același mod.

Alătură-te pentru a afla cateva lectii invatate si sfaturi utile pentru a deveni un lider care inspira de la Daniela Chiricioaia.

Daniela Chiricioaia, PMP, PMI_ACP – este in prezent Project Director la companie IT. Are o vasta experienta practica de peste 18 ani in Leadership, experienta dobandita de-a lungul unei cariere in care a ocupat pe rand roluri precum: Manager IT, manager de proiect, program și portofoliu respectiv directorul executiv al unei companii IT. De asemenea, a activat ca voluntar in perioada ianuarie 2016 – aprilie 2020 in Comitetul Directorilor al PMI Romania Chapter, unde a lucrat initial 1 an ca VicePresedinte Membership fiind aleasa ulterior Presedinte al organizatiei.

Webinarul va avea loc pe ZOOM, iar accesul la sala de conferință îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

✔️ Participare Gratuită
✔️ 15 mai
✔️ 18:30 – 19:15
✔️ ZOOM Video Conference

Link de înregistrare: https://tekwill.typeform.com/to/JUbEQ4

Details

Date:
May 5, 2020
Time:
5:00 pm

Venue

Online
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0