Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BURSE PENTRU PROGRAME DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL IT

May 28, 2020

OPORTUNITĂȚI DE DEZVOLTARE ÎN REGIUNILE BĂLȚI ȘI CAHUL – BURSE PENTRU PROGRAME DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL IT

Cu scopul extinderii oportunităților de dezvoltare în regiuni și crearea premiselor pentru conectarea talentului și potențialului capitalului uman cu posibilitățile oferite de companiile IT locale, Proiectul ”Tekwill” în parteneriat cu proiectul „Optim” lansează Programul de Burse în IT.

Inițiativa este realizată în regiunile Bălți și Cahul, cu susținerea Biroului de cooperare al Elveției în cadrul Proiectului ”Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație in Moldova‘’, implementat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, precum și cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Programul oferă instruire în domeniul dezvoltare web și se va desfășura în perioada iunie – octombrie 2020. Cursurile vor avea durata de 4 luni pentru regiunea Cahul și 3 luni pentru regiunea Bălți. Dezvoltarea web presupune construirea, crearea și mentenanța site-urilor web. În sens larg, include aspectele de design, publicare a conținutului, programare si managementul datelor. Termenul dezvoltator web se referă, de regulă, la aspectele non-design, de scriere a markup-ului și codului necesar funcționării unui site. Web developerii pot fi specializați în front-end, back-end și full-stack developeri.

Cursurile se vor desfășura în incinta Colegiului Politehnic din Bălți și Colegiului “Iulia Hașdeu” din Cahul și vor fi livrate de mentori cu experiență, conform unor programe de instruire special concepute și ajustate rigorilor curente ale industriei. În vederea asigurării performanțelor maxime în cadrul Programului și confirmării angajamentului participanților, bursele vor acoperi 70% din costul instruirii, beneficiarii urmând să vină cu o contribuție simbolică în sumă de 1500 MDL.

Criteriile de eligibilitate:

Criteriile de eligibilitate pentru participarea în cadrul programelor de instruire sunt următoarele:

  • Vârsta – începând cu 17 ani;
  • Studii liceale/medii speciale finisate;
  • Intenția fermă de a activa în domeniul IT.

Înregistrare în cadrul Programului:

Candidații interesați sunt invitați să completeze formularul de participare:

Termenul limită pentru înregistrare este 1 iunie, ora 16.00.

Întrebările privind condițiile programului pot fi adresate doar în formă scrisă, până la data de 1 iunie curent, la adresa academy@tekwill.md.

 

Details

Date:
May 28, 2020

Venue

Tekwill
Studentilor 9/11
Chisinau, Chișinău 2048 Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0