Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALFABETIZAREA DIGITALĂ

May 12, 2017 @ 2:00 pm - 5:00 pm

Asociația tineretului ucrainean din Republica Moldova „Zlagoda” invită tinerii motivați în vârstă de 13-20 ani la Seminarul „Alfabetizarea digitală – utilizarea tehnologiilor digitale și a resurselor Internet de către tineri pentru rezolvarea problemelor comunității”.

Vă așteptăm la instruirea unde veți putea afla mai multe despre responsabilitate digitală; siguranța informației personale online; rolul mediului digital în edificarea unei societăți echitabile; participarea și implicarea voluntară a tinerilor în rezolvarea problemelor comunitare prin intermediul platformelor web și alte subiecte interesante. În cadrul seminarului, participanții vor avea posibilitate să facă cunoștință cu activitățile  Centrul de ExcelențăînDomeniul TIC “Tekwill”,încadrulcăruia se vadesfășuraactivitatea.

Seminarul va avea loc în data de 20 mai 2017  Centrul de ExcelențăînDomeniul TIC “Tekwill”,Chișinău. Agenda preliminară a evenimentului. Pentru a participa, completați formularul. Limbile de lucru: rusa, româna.

Doar candidații preselectați vor fi contactați.

Activitatea este realizată cu finanțare din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”

Echipa Asociației tineretului ucrainean în Republica Moldova „Zlagoda”

Details

Date:
May 12, 2017
Time:
2:00 pm - 5:00 pm

Venue

Fintech Hub
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59
Chișinău, Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0