Despre Curs

Într-o eră digitală unde tehnologiile informaționale persistă în toate domeniile vieții, astăzi, mai mult ca niciodată, companiile lucrează cu cantități masive de date despre clienți: adresa de domiciliu, datele cardului bancar, numărul de telefon și alte informații personale, lucru ce duce la apariția unor noi amenințări ca atacuri cibernetice și scurgeri de informații. 

Ca parte a cursului de Cyber Security Essentials, veți învăța cum să identificați vulnerabilitățile, să preveniți amenințările și să asigurați securitatea sistemelor IT, toate fără a avea vreo experiență prealabilă în programare. De asemenea, cu ajutorul acestui curs, veți stăpâni arhitectura site-urilor web, veți afla ce probleme de securitate există și veți învăța cum să le rezolvați utilizând instrumente moderne.

Programul cursului acoperă o gamă largă de subiecte din domeniul securității cibernetice, precum și diverse tehnici și practici care pot fi utile atât pentru începători, cât și pentru cei care au deja experiență în domeniu. Vă reamintim că abilitățile de programare nu sunt necesare pentru a parcurge acest curs, dar în cazul în care dețineți careva cunoștințe, informația predată va fi utilă pentru dezvoltarea unor site-uri web și aplicații sigure.

Absolvenții cursului vor cunoaște:

  • Conceptele de bază ale securității cibernetice
  • Amenințările și vulnerabilitățile  cibernetice actuale 
  • Metode, tehnologii și instrumente ce sunt utilizate împotriva celor mai frecvente atacuri
  • Principalele tendințe în domeniul securității cibernetice din diverse industrii

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Suntem mai mult decât o academie de cursuri IT. O sursă de entuziasm și profesionalism pentru toți care decid să înceapă o carieră în acest domeniu sau să își dezvolte competențele deja avute. De 4 ani pregătim specialiști IT și am reușit să construim o încredere în rândul companiilor locale de IT. 

Play Video

Ore: 24

Nivel: Începător

Preț: 3600 lei

Ma-Jo, 18:30 – 20:30

21 iunie – 30  iulie

Locație: Online, Zoom

Limba de instruire: Română

500
Absolvenți
Previous slide
Next slide

Cursuri pentru studii mai ample

Construiește o carieră în Securitatea Cibernetică