Skip to content

Find your way at IT Career Expo 2023

Angajarea la un post de muncă este un proces destul de îndelungat și anevoios. Aparent e ceva ușor și rapid, experiențele ne dau de înțeles altceva.

Redactarea CV-ului, preasfântul scroll printre numeroasele anunțuri de angajare, aplicarea la cele mai tentante oferte, chinuitoarea așteptare a vreunui răspuns, pregătirea pentru interviu, înfricoșătorul interviu și temutul rezultat.

O poveste de groază? Sau nu-i chiar așa?

Ce ar fi dacă toate acestea vor avea loc într-o singură zi? E posibil.

Vino pe 30 septembrie la Tekwill unde are loc cea de-a 13 ediție IT Career Expo. În acest an ne testăm limitele și venim cu o zi absolut exclusivă pentru comunitatea Tekwill Academy!

Începând cu ora 10:00 participă la târgul de cariere și alege oportunitatea ce îți face din ochi! Peste 20 de companii vor participa la “vânătoarea de talente”. Poți fi chiar tu candidatul râvnit. Am invitat reprezentați din capul clasamentului al domeniului IT. Cu siguranță nu poți rata această oportunitate!

Te așteptăm cu tema pentru acasă îndeplinită, mai exact, cu CV-ul pregătit.

Tot la IT Career Expo ai ocazia de a primi un review pentru CV-ul tău pentru a vedea care sunt necesitățile de redactare și cum poți oferi mai multă valoare experienței tale profesionale.

Ulterior, partea cea mai dulce (pe bune!)

Doar la ediția 13 a IT Career Expo ai ocazia să interacționezi cu un reprezentant al unei companii partenere!  Nu mai trebuie să aștepți pentru o invitație la interviu, îl poți avea chiar în timpul evenimentului.

Desigur, pentru a produce o impresie bună, te sfătuim să exersezi răspunsurile la potențialele întrebări. (Vezi și alte sfaturi în articolul rubricii Întreb Pentru un Prieten  cu Alina Scutaru, Recruitment Manager)

Dacă dorești să mai acumulezi skill-uri, am pregătit pentru tine 10 ateliere cu subiecte tech atât pentru începători cât și pentru cei atotcunoscători ai domeniului. Testarea sistemelor de operare, ghidare în carieră, principiile diferitor metodologii, automatizare, acestea dar și alte teme captivante vor fi abordate în cadrul workshopurilor desfășurate concomitent în sălile Tekwill.

Fii cu ochii pe noi pentru a afla printre primii care sunt subiectele și desigur, să te înregistrezi.

Spre final, atunci când toată țara este pusă la cale, te poți relaxa la una dintre zonele de entertainment. În acest an ai deja ocazia să tragi răgaz de la prea multă informație dar și să socializezi cu prietenii. 

“IT Career Expo este mai mult decât un eveniment, este o platformă de comunicare dintre companii și angajați, unde are loc schimbul de idei și experiență. Anul acesta vom avea workshop-uri mai lungi, entertaiment zone, networking corners, posibilitate de speed recruiting și multe activități pentru cei însetați de oportunități profesionale”

- Dumitru Vlah, Project Manager al Tekwill Academy.

Dacă te-am motivat suficient, nu ezita să te înregistrezi la eveniment aici.

Cea mai mare oportunitate de orientare profesională. Find your way la Tekwill, începând cu ora 10:00.

Această activitate are loc cu suportul proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și Guvernul Elveției, implementat de GIZMoldova.

Autor: Adrealina Graur

Content Manager. Mereu în căutarea de fluturi în stomac, soare și vată de zahăr.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0