Noutăți Tekwill In Every School
0
elevi absolvenți
0
instituții de învățământ din țară conectate
0
cursuri IT în școli
0
de profesori instruiți

“Tekwill în fiecare școală” este un program cuprinzător de cursuri extracurriculare, dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani care oferă acces la resurse digitale inovatoare, furnizând cunoștințe și abilități necesare pentru a pregăti mai bine beneficiarii pentru piața muncii din viitor. Pe termen lung, proiectul are misiunea de a valorifica capitalul uman al țării și de a crește o generație de oameni care să creeze produse și servicii în Moldova, care să răspundă provocărilor socio-economice naționale și globale și, în același timp, să ofere elevilor abilitățile necesare pentru viitor.

Pentru orice întrebare sună la următorul număr de telefon

Cursuri și programe IT pentru începători în limba română

Curs Design Grafic Avansat

Ești unul dintre beneficiarii proiectului “Tekwill în Fiecare Școală” care a absolvit cursul de design grafic Ai la școală și acum își dorește să-și continuie studiile într-un mod mai avansat? Pentru tine, am dezvoltat un cursul avansat Design Grafic 2.0

View Course

Curs Design Grafic

Ești un elev pasionat de arta digitală, ești creativ și îți dorești să-ți transpui ideile într-un mod vizual? Participă la Cursul de Design Grafic, unde vei învăța începând cu principiile de bază și până la niveluri avansate, cum să realizezi elemente vizuale simple și complexe.

View Course

Curs de Programare în Python

Lansăm un curs de Programarea în Python exclusiv pentru elevi! În acest curs captivant, vei învăța fundamentele programării și dezvoltării software utilizând Python, un limbaj versatil și puternic. De la conceptele de bază la proiecte avansate, te ghidăm pas cu pas într-o călătorie de învățare plină de descoperiri și realizări.

View Course

IT-курсы и программы для начинающих на русском языке

Explorează programele Tekwill în Fiecare Școală

„Tekwill în fiecare școală” conține patru module de studiu: inteligență artificială, dezvoltare software, industria creativă, leadership antreprenorial. Cursurile sunt opționale, au un conținut interactiv și pot fi studiate individual sau ghidate de un profesor.

Telefon

+373 79 922 705

E-MAIL

talexeev@ict.md

Adresa

Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova