Skip to content
Program de asistență în angajare absolvenților Tekwill Academy

Suntem încântați să anunțăm că Tekwill Academy a decis să depășească ceea ce se așteaptă de obicei de la un furnizor de educație și să le ofere cursanților săi asistență pentru angajare după absolvirea oricărui curs urmat la academie.

Am lucrat la stabilirea de parteneriate cu companii IT locale și nu doar, cu scopul de scurta parcursul absolvenților academiei de la încadrare la oricare curs – la angajare in poziția mult dorită într-o companie IT.

De-a lungul celor 5 ani de activitate, Tekwill Academy a reușit să devină unul dintre leading education providers in domeniul IT din Moldova, datorită legăturii strânse cu industria IT și a programelor centrate pe local and international workforce market fit.

Printre partenerii de angajare se regăsesc urmatoarele companii:

Allied Testing este o companie lider în testare software și QA, fapt ce i-au adaptat experiența și expertiza pentru a oferi un serviciu de testare cuprinzător al produselor software pentru piețele de capital, ttrading și industria financiară.

alliedtesting.com

Gilat Satellite Networks proiectează și fabrică echipamente de ultimă oră, oferă soluții integrate complete, care includ capacitatea de satelit, servicii  de gestionare, operare de la distanță a rețelei, asistență pentru call center și operațiuni pe teren. Lucrând în parteneriat strâns cu operatori de sateliți de top, furnizori importanți de servicii și MNO de nivel 1, Gilat are o experiență vastă în furnizarea unei game de soluții complete la cheie pentru a satisface cel mai bine nevoile de afaceri ale clienților noștri și pentru a răspunde celor mai stricte cerințe de nivel de serviciu.

gilat.com

Stefanini este o companie ce oferă strategii de îmbunătățire a modelelor de afaceri actuale prin identificarea oportunităților și optimizarea software-ului, infrastructurii și serviciilor existente la locul de muncă. Inovează procesele și experiența clienților cu noi instrumente tehnologice, cum ar fi automatizarea și analiza inteligentă pentru a genera noi fluxuri de venituri, piețe, produse și modele de afaceri.

stefanini.com

Code Factory este o companie independentă de dezvoltare de software personalizat și servicii de asigurare a calității, cu un portofoliu de peste 300 de proiecte livrate la nivel mondial. Facilitățile de livrare de software ale companiei sunt situate în Marea Britanie, Irlanda, România și Moldova cu servicii care pot fi împărțite în trei domenii cheie; Dezvoltare software personalizat, QA independent și testare și asistență și întreținere.

codefactorygroup.com

Cum poți obține asistență din partea Tekwill Academy?

Pasul Nr.1 

Consultări cu departamentul Customer Success pentru a identifica programul de instruire ce se potrivește cel mai bine reieșind din backgroundul actual si rezultatul dorit.

Pasul Nr.2 

Încadrare la cursul sau setul de cursuri necesare pentru a obtine jobul dorit din domeniul IT in Moldova sau peste hotare.

Pasul Nr.3

Urmarea trainingului pe CV si pregatire de Interviu de angajare cu specific IT. Editarea CV-lui cu ajutorul Tekwill Academy.

Pasul Nr.4 

Înregistrarea CV-ului prin platforma Tekwill Academy.

Pasul Nr.5

Invitații la interviuri de angajare sau internship cu una sau mai multe companii pe direcția de studii realizate la Tekwill Academy.

Frequently Asked Questions

Șansele sunt foarte individuale si țin de necesitățile de angajare a companiilor partenere la momentul depunerii CV-ului. Pentru a mări șansele, Tekwill Academy este în proces de formare a parteneriatelor cu multipli angajatori.

Pentru a trece un interviu cu success este important de utilizat sfaturile pentru interviul tehnic obținute de la mentorul cursului și de aplicat bunele practici obținute la trainingul de pregatire pentru interviu de la specialist pe resurse umane in IT, participarea la trainingul de soft skills.

  • Tester Manual
  • Automation Tester
  • DevOps
  • Dezvoltator .NET 
  • Dezvoltator Java
  • Machine Learning Engineer

Toate programele pot fi consultate aici la Tekwill Academy

În procesul de obținere a unei profesii cu ajutorul Tekwill Academy, aceasta asigură calitatea si actualitatea cunostințelor obținute, în conformitate cu tendințele pieței actuale de muncă, încât fiecare cursant sa obțină cunostințe necesare pentru a găsi un job întradevăr solicitat in domeniu.

Pentru a forma parteneriate:

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0