Skip to content
OPORTUNITĂȚI DE STUDII MAI AMPLE ÎN DOMENIUL IT | TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy a pregătit patru Learning Paths pe care le pot alege viitori participanți ale cursurilor în cazul în care doresc să devină angajați în domeniul IT în urma absolvirii acestora. Astfel parcurgerea unei opțiuni oferă oportunitatea de a obține și dezvolta cunoștințe și competențe ample în domeniu.

Pentru a beneficia de studii cât mai eficiente, în continuare sunt prezentate diferite opțiuni de învățare, formate din diferite combinări ale cursurilor Tekwill Academy.

Learning Path #1 – Express

Combinarea studiilor express poate avea loc prin cinci modalități:

  1. Doriți să deveniți programator dar nu sunteți decis ce limbaj de programare vi se potrivește, astfel aveți ocazia de a învăța Java și Python prin urmarea celor două cursuri Express, iar la final să obțineți cunoștințe ale bazelor de date relaționale la cursul express de SQL.
  2. Vă pregătiți pentru un job de Automation Tester prin a învăța bazele limbajului de programare Java, bazele testării manuale software și bazele de date relaționale SQL.
  3. 4. 5. Combinarea cursurilor Express – Java, Python, Manual Quality Assurance cu limbajul SQL vă ajută să vă pregătiți pentru un internship într-o companie IT.

Learning Path #2 – Express & Extensive

Acest Learning Path este pentru cei care doresc să combine cursuri de o durată scurtă cu cele lungi. Astfel participanții care au urmat un curs Express vor căpăta cunoștințe de bază pentru parcurgerea mai ușoară a unui curs Extensiv, având deja o logică bine pusă la punct.

  1. În cadrul cursului expres se pun bazele limbajului de programare Java, iar cursul de Java Fundamentals este o continuare ce te pregătește pentru un internship și certificare Oracle.
  2. În cadrul acestei opțiuni se urmărește aceeași logică ca și în opțiunea 1, iar cursurile de baze de date SQL au ca scop de a vă pregăti pentru certificarea Oracle și un loc de muncă.
  3. Se însușește lucrul cu baze de date relaționale SQL ca apoi să urmați un curs de Java, astfel se vor acumula cunoștințe pentru asimilarea mai ușoară a limbajului de programare.
  4. Python și Data Science, la finalizarea cursului de Python veți cunoaște bazele acestui limbaj și veți avea destule cunoștințe de a participa la cel de Data Science.
  5. Manual Quality Assurance – dezvoltați cunoștințe și competențe în urma cursului Express și Extensiv despre testarea software manuală, acestea fiind necesare pentru obținerea un internship într-o companie IT.
  6. Parcurgerea cursului expres de SQL și a cursului Extensiv de Manual Quality Assurance nu vă pregătește doar pentru un internship, dar și pentru un job în domeniu.
  7. Cunoașterea algoritmilor și structurilor de date, dar și al bazelor Python sunt un început promițător pentru o carieră în IT.

Learning Path #3 – Extensive

A treilea Learning Path este pentru cei care doresc să combine cursurile Extensive de lungă durată prin a cunoaște atât Algoritmii și Structurile de Date cât să cunoască și un limbaj de programare sau lucru cu bazele de date SQL. Aceste opțiuni au fost concepute pentru confortul participanților, astfel ca Algoritmi și Structuri de Date să se desfășoare în weekend, iar celelalte cursuri în timpul săptămânii.

Prima treaptă: Cursul de Algoritmi și Structuri de Date pune bazele logicii programării ce facilitează învățarea oricărui limbaj de programare. Astfel scopul parcurgerii acestui curs este de a construi o logică solidă în programare ca orice participant să dețină o bază de competențe care l-ar ajută să se dezvolte ulterior în orice sector IT fără dificultăți. Astfel, persoanele care dețin cunoștințe despre algoritmi, sunt mult mai valoroși pe piața forței de muncă, datorită faptului că pot învăța sau adapta mult mai rapid la noi tehnologii. Din acest considerent, acest curs este prima treaptă în acest Learning Path.

A doua treaptă: Are loc procesul de specializare a participantului. Deja cu un bagaj de cunoștințe despre algoritmi și structuri de date, acesta poate învăța limbajele de programare Java și C#, să lucreze cu bazele de date relaționale SQL și să se inițieze în domeniul de Data Science.

Learning Path #4 – Super Combo

Al patrulea Learning Path a fost conceput astfel, ca în urma parcurgerii celor 3 cursuri, participanții să fie pregătiți pentru primul job în IT și să dețină un spectru de cunoștințe din domenii precum: matematica, statistica, programare, algoritmi, baze de date și tot ce îi va pregăti pentru a începe o carieră IT cu piciorul drept. Programarea are două elemente importante fără de care ideile unui programator nu ar putea fi puse în practică: algoritmii și bazele de date.

Prima treaptă: Pui bazele logicii programării prin învățarea algoritmilor, lucru ce facilitează învățarea oricărui limbaj de programare.

A doua treaptă: Vei învăța într-o perioadă scurtă de timp lucru cu bazele de date la cursul de SQL Express și astfel vei deveni mult mai valoros pe piața forței de muncă. O altă posibilitate este învățarea limbajului Python pentru a putea parcurge ulterior cursul de Data Science Basics, cunoașterea acestui limbaj fiind obligatorie pentru curs.

A treia treaptă: Deja având bazele puse la punct, poți merge la cursurile Extensive ce te vor învăța competențele necesare pentru domeniul pe care l-ai ales: Java, C#, SQL sau Data Science.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE FIECARE CURS ÎN PARTE : OFERTA DE CURSURI

Pentru a afla și mai multe detalii, ia legătura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0