Skip to content
First in the country FinTech Corporate Accelerator – OPEN CALL!

După un FinTech Hackathon reușit,  Startup Moldova lansează OPEN CALL pentru primul în țară FinTech Corporate Accelerator!

FinTech Accelerator va întruni echipe de entuziaști ai tehnologiilor, finanțelor, startup-urilor și businessului între 10 mai și 5 august pentru a fonda cooperarea între startupuri și corporații!Startup și corporații? Cum e posibil? Înregistrează-ți candidatura sau echipa la FinTech Accelerator și află cum o corporație de milioane poate susține inițiativa ta locală!

Data limită pentru înregistrare: 10 mai. Link de înregistrare aici. Link ca text: https://forms.gle/jwd2BfAsrbWFNRLz7. Mai multă informație despre FinTech Program aici.

Programul FinTech Moldova 2021 este organizat cu sprijinul Moldova Agroindbank și Mastercard, de către Startup Moldova, cu susținerea USAID și Sweden în cadrul proiectului Tekwill.

FAQ:

  1. Ce fac dacă nu am nicio idee de startup? – Te poți înscrie și așa. Menționează în comentarii că ești în căutare de o echipă. Asigură-te că experiența ta este bine descrisă acolo. Te poți alătura oricând altor participanți „lonely soldiers” sau unei echipe instruite.
  2. Trebuie să fiu specialist IT pentru a participa? – Da, abilitățile IT te-ar ajuta foarte mult. În timpul acceleratorului trebuie să construiești un produs – acesta este obiectivul principal, cel puțin un membru al echipei ar trebui să aibă cunoștințe IT bune.
  3. Ce voi învăța în Accelerator? – Vei avea ocazia să creezi o afacere. Ai o idee și echipa? Perfect – MAIB, Mastercard și Tekwill / Startup Moldova te vor sprijini cu cunoștințe și expertiză și îți vor oferi acces la potențiali clienți. Este un program business, nu unul educațional.
  4. Voi primi finanțare pentru a termina acceleratorul? – Accentul principal trebuie să fie pe crearea unei afaceri – adică îți investești timpul. MAIB și Mastercard investesc în marketingul tău, Tekwill și Startup Moldova investesc în expertiza și cunoștințele tale de startup. În cazul în care vei fi suficient de puternic – MAIB poate deveni investitorul tău de capital până la sfârșitul programului de accelerare.
  5. Pot participa dacă nu am o echipă? – Da!
  6. Ce fac dacă am deja o echipă? – Perfect, poți participa la accelerator împreună cu echipa!
  7. Este cu plată? – Nu, participarea la FinTech Accelerator 2021 este absolut gratuită!

Mai ai întrebări? Contactează Startup Moldova pe Facebook, Instagram sau Telegram.

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0