Skip to content
EXTENDED DEADLINE pentru înscrierile în Fintech Accelerator!

Ia-ți echipa sau înscrie-te de sine stătător și prinde oportunitatea de a crea business-ul propriu! FinTech Accelerator 2022 nu este un program educațional, este unul focusat pe business, așadar tu vii cu echipa, noi îți oferim expertiza necesară pentru a lansa un produs din domeniul tehnologiei financiare!

Înscrie-te la Acceleratorul Fintech până pe 6 noiembrie!

Acceleratorul se va desfășura în perioada noiembrie-decembrie și vei beneficia de: 

 • Acces la o serie de sesiuni și formări
 • Mentorare din partea liderilor din domeniu
 • Un spațiu de lucru colaborativ în cadrul Fintech HUB
 • Introducerea cu potențiali clienți sau sponsori
 • Coaching din partea experților din domeniu
 • Suport în dezvoltarea ideii și ghidare în introducerea produsului pe piața locală

Care sunt criteriile de eligibilitate în cazul participării la Fintech Accelerator?

 • Operezi sau dorești să conduci o afacere în Republica Moldova
 • Ai cel puțin o idee clară sau un prototip funcțional al ideii/soluției tale
 • Ai cel puțin o echipă interesată de coaching-ul practic și care are abilități IT și/sau antreprenoriale (dacă nu ai o echipă, menționează în comentarii că ești în căutarea unei echipe. Asigură-te că experiența ta este bine descrisă acolo. Te poți alătura oricând altor participanți sau unei echipe.)
 • Ai ambiție și potențial mare de creștere a vânzărilor
 • Ai o idee FinTech (soluții de plată, sisteme bancare, soluții de plată cu impact social sau de mediu, soluții care facilitează experiența de plată a consumatorului ș.a.)

Ai întrebări? Găsești secțiunea FAQ aici: 

 1. Ce fac dacă nu am nicio idee de startup? – Te poți înscrie și așa. Menționează în comentarii că ești în căutare de o echipă. Asigură-te că experiența ta este bine descrisă acolo. Te poți alătura oricând altor participanți „lonely soldiers” sau unei echipe instruite.
 2. Trebuie să fiu specialist IT pentru a participa? – Da, abilitățile IT te-ar ajuta foarte mult. În timpul acceleratorului trebuie să construiești un produs – acesta este obiectivul principal, cel puțin un membru al echipei ar trebui să aibă cunoștințe IT bune.
 3. Ce voi învăța în Accelerator? – Vei avea ocazia să creezi o afacere. Ai o idee și echipa? Perfect – maib, Mastercard și Fintech HUB/Tekwill te vor sprijini cu cunoștințe și expertiză și îți vor oferi acces la potențiali clienți. Este un program business, nu unul educațional.
 4. Voi primi finanțare pentru a termina acceleratorul? – Accentul principal trebuie să fie pe crearea unei afaceri – adică îți investești timpul. Maib și Mastercard investesc în marketingul tău, Tekwill și Fintech HUB,  investesc în expertiza și cunoștințele tale de startup. În cazul în care vei fi suficient de puternic – maib poate deveni investitorul tău de capital până la sfârșitul programului de accelerare.
 5. Pot participa dacă nu am o echipă? – Da!
 6. Ce fac dacă am deja o echipă? – Perfect, poți participa la accelerator împreună cu echipa!
 7. Este cu plată? – Nu, participarea la FinTech Accelerator 2022 este absolut gratuită!

Înscrie-te la Acceleratorul Fintech accesând link-ul și beneficiază de mentorat și ghidarea în dezvoltarea propriului unicorn. 

Fintech Accelerator este implementat de Tekwill și Fintech HUB, cu suportul partenerilor maib și Mastercard.

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0