Skip to content
Devino Ambasadoare Tech Women! Înscrie-te la programul care inspiră fetele și femeile să aleagă o carieră în IT

Și tu poți inspira și încuraja fetele și femeile să aleagă o carieră în domeniul IT! Asociația „Tech Women Moldova” lansează o nouă ediție a proiectului „Tech Women Ambassadors” pentru anul 2022, dedicată tuturor fetelor și femeilor care își doresc să reprezinte industria IT și să susțină activ incluziunea și inteligența cognitivă prin tehnologie. Inițiativa este susținută de către proiectul TEKWILL, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID) și al Suediei, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

 „Tech Women Ambassadors” își propune să faciliteze transferul de cunoștințe, motivație și experiență între profesionistele din domeniul tehnologiei informației și să încurajeze aspirațiile fetelor și femeilor care vor să îmbrățișeze o carieră sau fac primii pași în această industrie.

Până în data de 6 septembrie 2021, completează FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE și înscrie-te la concurs! Împreună putem promova și asigura abilitarea fetelor și femeilor în domeniul IT!

Activitatea viitoarei echipe, care urmează a fi formată din 10 Ambasadoare și va începe din luna ianuarie 2022. În perioada septembrie – decembrie, Ambasadoarele alese vor fi implicate activ în organizarea celei de-a 2-a ediții a „Programului de Mentorat” și a Summit-ului „Tech Women” împreună cu Ambasadoarele anului curent.

Ediția 2022 a „Tech Women Ambassadors” se va axa pe organizarea evenimentelor lunare, conferințe, sesiuni de socializare, de orientare în carieră, de mentorat, schimb de experiență și alte forme de întruniri deschise tuturor doritoarelor de a cunoaște, explora, și valorifica oportunitățile de afirmare profesională în domeniul IT. Toate activitățile planificate vor fi organizate și moderate de Ambasadoarele alese, care vor beneficia și de suportul echipei de bază a comunității „Tech Women Moldova”.

Nominalizarea oficială a noilor Ambasadoare va avea loc în cadrul unui eveniment solemn la sfârșitul lunii septembrie. 

Despre Tech Women Moldova

Platforma „Tech Women Moldova” este o inițiativă dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și creării condițiilor pentru participarea deplină a acestora în cea mai dinamică și profitabilă industrie a prezentului și viitorului.  Acțiunile și evenimentele din cadrul Programului „Tech Women Ambassadors -2022” vor fi desfășurate de A.O. “Tech Women Moldova” cu sprijinul USAID și al Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de ATIC. Inițiativele vor fi adresate tuturor femeilor din domeniul IT și tinerelor care sunt deja în domeniu sau intenționează să îl acceseze.  

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0