Skip to content
CV Portal

Acum ai ocazia să încarci CV-ul doar o dată, iar companiile IT te vor invita la un interviu atunci când au o poziție deschisă. 

Tekwill Academy va transmite CV-ul către companiile IT cu care are parteneriate, astfel va încerca să ajute absolvenții programelor de studii în găsirea unui loc de muncă în domeniu.

Toată informația pe care o vei oferi va fi stocată într-un loc sigur și va fi procesată respectând legislația în vigoare pentru protecția datelor cu caracter personal.

Descarcă un template universal de CV pe care îl vei putea încărca în formularul de mai jos.

Recomandări pentru elaborarea CV-ului:

  1. Experiențele de lucru sau educaționale se vor lista în format cronologic începând cu cea mai recentă.
  2. Lungimea CV-ului nu trebuie să depășească o pagină și jumătate.
  3. Este necesar de a indica nivelul dvs de cunoștințe a unui limbaj de programare sau tehnologie.  Exemplu: ,,Cunoașterea Java” nu este destul pentru recrutor de a aprecia nivelul dvs, astfel se recomandă de a menționa proiectele și funcționalitățile implementate.
  4. Nu încerca să scrii cât mai mult pentru a umple pagina. Nu e necesar să listezi toate competențele acumulate de-a lungul vieții, doar pe cele legate de viitorul job.
  5. CV-ul trebuie să fie succint, scurt și direct.
  6. Utilizează bulletpoints  ” • ” pentru a delimita ideile, experiențele sau proiectul. CV-ul trebuie să fie ușor citibil de către recrutor.

Vezi mai multe despre despre CV și interviul de angajare de la Vicky Ulinici, specialist HR cu peste 7 ani activitate în domeniu.

Sesiunea despre CV

Sesiunea despre interviul de angajare

More
STORIES

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0