Skip to content
CV Portal

IT’S TIME TO TURN ON YOUR TECH CAREER!

 

Acum ai ocazia să încarci CV-ul doar o dată, iar companiile IT te vor invita la un interviu atunci când au o poziție deschisă. 

Tekwill Academy va transmite CV-ul către companiile IT cu care a încheiat parteneriate, astfel va oferi sprijin absolvenților programelor de studii în găsirea unui loc de muncă în domeniu.

Toată informația pe care o vei oferi va fi stocată într-un loc sigur și va fi procesată respectând legislația în vigoare pentru protecția datelor cu caracter personal.


Printre parteneri se regăsesc următoarele companii:





Descarcă un template universal de CV pe care il vei putea incarca in formularul de mai jos.




Încarcă CV-ul prin completarea acestui formular:

 

 

Vezi mai multe despre despre CV și interviul de angajare de la Victoria Ulinici, specialist HR cu peste 7 ani activitate în domeniu.

Recomandări pentru elaborarea CV-ului:

  1. Experiențele de lucru sau educaționale se  vor lista în format cronologic începând cu cea mai recentă.

  2. Lungimea CV-ului nu trebuie să depășească o pagină și jumătate.

  3. Este necesar de a indica nivelul dvs de cunoștințe a unui limbaj de programare sau tehnologie.  Exemplu: ,,Cunoașterea Java” nu este destul pentru recrutor de a aprecia nivelul dvs, astfel se recomandă de a menționa proiectele și funcționalitățile implementate.

  4. Nu încerca să scrii cât mai mult pentru a umple pagina. Nu e necesar să listezi toate competențele acumulate de-a lungul vieții, doar pe cele legate de viitorul job.

  5. CV-ul trebuie să fie succint, scurt și direct.

  6. Utilizează bulletpoints  ” • ” pentru a delimita ideile, experiențele sau proiectul. CV-ul trebuie să fie ușor citibil de către recrutor.

 

Sesiunea despre CV

 

Sesiunea despre interviul de angajare

 

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0