Skip to content
Centrul Tekwill vizitat de către Secretarul de Stat pentru Digitalizare al Sloveniei, Peter Geršak și Timotej Soos, Șeful Adjunct al Ambasadei Sloveniei la București

Cu ocazia vizitei oficiale a Președintelui Sloveniei la Chișinău, Centrul Tekwill a fost vizitat de către Secretarul de Stat pentru Digitalizare al Sloveniei, Peter Geršak și Timotej Soos, Șeful Adjunct al Ambasadei Sloveniei la București.

Irina Oriol, Coordonator Adjunct al Proiectului TEKWILL: ”Proiectul Tekwill a devenit o istorie de succes nu doar în Moldova, dar și peste hotarele ei. Domnul Geršak a făcut cunoștință cu realizările cheie ale proiectului Tekwill. O deosebită atenție a fost acordată proiectelor ce contribuie la educarea tinerii generații în spiritul inovațiilor și al tehnologiilor. Modelul Tekwill în Fiecare Școală și metodologia utilizată de mentorii de la Tekwill Academy Kids – sunt elementele pe care Slovenia ar fi interesată să le studieze și să le implementeze în sistemul său educațional. De asemenea, am discutat și despre oportunități de dezvoltare a inovației și industriei TIC prin susținerea educației de calitate și consolidarea parteneriatelor.”

More
STORIES

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0