Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WEBINAR: HOW TO MANAGE TEAMS REMOTELY

March 23, 2020

Managementul echipei la distanță a devenit o necesitate în circumstanțele actuale.

Eram obișnuiți să adunăm în sală de ședințe echipa pentru o întîlnire planificată sau ad hoc care ar ajuta în alinierea activităților, explorarea oportunităților, soluționarea problemelor.

Însă, gestionând o echipă de la distanță, trebuie să găsim noi modalități pentru a asigura că fiecare membru al echipei rămâne pe aceeași undă și poate continua să execute sarcinile fără monitorizare directă, încît managementul echipelor, proceselor și livrarea produselor să fie făcute în termenii stabiliți.

Atunci când lucrezi cu o echipă de dezvoltare la distanță, membrii echipei capătă o libertate incredibilă în îndeplinirea lucrului.
Cum putem afla, de unde vom cunoaște dacă coechiperii lucrează și își onorează sarcinile la timp?

Alătură-te pentru a obține câteva instrumente și soluții eficiente de gestionare a echipei la distanță de la Angela Sirbu.

Angela Sîrbu, PMP – Mentor Project Management School, în perioada 2017-2019 Director Educație și Certificare PMI Romania Chapter, vine cu un webinar pentru a împărtăși cele mai bune practici și a ne pregăti de lucru eficient în echipe.

Webinarul Va avea loc pe ZOOM, iar accesul la sala de conferință îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

✔️ Participare Gratuită
✔️ 27 martie
✔️ 18:30 – 19:15
✔️ ZOOM Video Conference

 

Link de înregistrare: https://tekwill.typeform.com/to/k0MgFP

Details

Date:
March 23, 2020