Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WEBINAR GRATUIT: ANALIZA DATELOR ÎN SPSS

March 11, 2020

 

Analiza datelor in SPSS

Tekwill Academy vine cu un nou atelier despre analiza datelor în pachetul software SPSS și te invită și pe tine să participi.

 

De ce e nevoie de acest atelier?

Datele odată analizate și interpretate devin informații și sunt mult mai prețioase decât în starea lor brută. Fiecare organizație se ciocnește cu necesitatea luării unei decizii, iar un proces decizional eficient necesită informații. O decizie fundamentată pe intuiție și nu pe informații nu duce neapărat la rezultatul dorit.

Analiza datelor oferă un plus valoare carierei tale prin obținerea unor competențe digitale și analitice noi. Încurajăm participarea la atelier chiar dacă ești la începutul acesteia sau chiar dacă ești specialist și ți-ai dori ca datele organizației din care faci parte să devină informații prețioase pentru viitoarele decizii. Să știi, datele colectate, analizate și interpretate corect: anticipează viitoarele fenomene, confirmă/infirmă anumite ipoteze și acumulează un capital informațional valoros.

 

Dacă ești gata să prezicem viitorul și dorești mai multe informații despre eveniment pe 18 și 19 noiembrie, accesează următorul link: https://www.tekwill.md/events/workshop-analiza-datelor-in-spss

Details

Date:
March 11, 2020
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0