Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEKWILL VISIONARY CLUB PUNE ÎN DISCUȚIE CREȘTEREA ȘI MĂSURAREA IMPACTULUI SOCIAL AL BUSINESSULUI

June 29, 2017 @ 2:00 pm

 

Tekwill Visionary Club este o platformă de comunicare, instruire și networking pe care am lansat-o de curând cu intenția de a aduce în Moldova oameni și viziuni noi din afara țării. Suntem convinși că start-upurile pot modela frumos viitorul Moldovei. Iar Tekwill Visionary Club reunește la fiecare ediție vizionari și lideri de opinie din întreaga lume, persoane care au de spus un cuvânt valoros despre cele mai noi tendințe de pe piața tehnologiilor informaționale la nivel mondial. Și asta pentru a înțelege mai ușor și a veni cu soluții pentru istoria de success a Moldovei în acest domeniu.

 

Dacă vrei să faci parte și tu din Tekwill Visionary Club, vino să te întâlnești cu vizionarii, să le asculți istoriile, să le pui întrebări și să construieste relații de lungă durată cu oameni bine motivați.

 

Cea de-a patra ediție va pune în discuție un subiect super tare –  creșterea și măsurarea impactului social al businessului și atragerea investițiilor.

 

Vizionarul: Marlon van Dijk – Director la Social E-evaluator

 

Marlon a studiat economie și antreprenoriat social în Amsterdam și încă de la începutul anului 2008 a avut un număr impresionant de roluri și responsabilități în cadrul Social E-evaluator: de la consultant, trainer, iar mai apoi – responsabilă pe departamentul vânzări și marketing, la responsabilități de dezvoltare a afacerilor. Din 2012 Marlon deține funcția de director general și lucrează foarte mult pentru a-si îndeplini misiunile legate de noua platformă Sinzer. E pasionată de dans, gătit și scris. Îi place să petreacă timpul în natură, unde își resetează cel mai bine planurile legate de ritmul ei urban de viață din Amsterdam.

 

Moderator: Matt Rutter – COO & Co-fondator la BabyMoon

 

Matt concepe și implementează strategiile de dezvoltare ale clienților și ale investitorilor. În acest sens, Matt co-gestionează o echipă distribuită în trei fusuri orare pentru a identifica operativ și eficient problemele clienților, pentru a spori valoarea adăugată a start-upului BabyMoon și pentru a gestiona corect procesele de design ale prototipului Smart Carrier și soluțiile de vânzare.

 

Unde vii? La Tekwill, sala Front End
Când? Pe 13 Iulie 2017
Cât durează? Între orele 19:00 și 21:00
Cât costă? 100 de lei
Unde poți cumpăra bilete? aici sau aici

Details

Date:
June 29, 2017
Time:
2:00 pm
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0