Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEKWILL CAUTĂ ORGANIZATOR ISCUSIT (ÎN TOATE)

April 24, 2018 @ 8:00 am - 5:00 pm

În apartamentul tău, pe rafturi, se găsesc cărți sortate atent, cu multă grijă. Ai o bibliotecă de care ești mândru… ficțiune, dezvoltare personală, business și gastronomie, în română, rusă și engleză. Pe desktop-ul tău imaginea de fundal se vede bine, pentru că toate sunt la ele acasă, aranjate în fișiere separate.

Dacă faci cu multă pasiune orice lucru, te vrem în echipa Tekwill.

În imaginația noastră, tu dorești mai mult decât alții să obții rezultate. Știi cum să utilizezi timpul eficient. Cu toate acestea, cunoști că ”best time to do business is a non-business setting”, respectiv, uneori ești gata să lucrezi când savurezi o bere la un eveniment de networking. Îți place să comunici, pentru că orice dialog este o informație nouă. Înainte să trimiți un email, numaidecât îl verifici. Trello sau Asana îți sunt cunoscute, cu toate că uneori știi că cel mai bun task management system este agenda ta. Dar cel mai mult, te caracterizează abilitatea de a lucra eficient în echipă. Știi să asculți, să pui întrebări și pe final – să-ți expui punctul tău de vedere.

Tekwill are o echipă tânără. Cei mai mulți dintre noi sunt cu experiență internațională. Toți urmăm un scop și credem că prin implementarea tehnologiilor informaționale, dezvoltarea antreprenorialului și startup-urilor, vom crea acele condiții care îi vor motiva pe ai noștri să rămână acasă. Ne dorim o țară unde oamenii zâmbesc mai des decât se încruntă și spun mulțumesc chiar și atunci când nimeni nu o cere. Noi credem că reușim, poți vedea asta în evenimentele organizate de Tekwill și iHub.

Rolul tău la Tekwill este foarte important și este cu implicare full time, pentru că vei avea activități legate de managementul Asociației de Business Angels din Moldova, dezvoltarea unui Accelerator local pentru startup-uri, organizarea conferențelor de business și promovarea conceptelor de design thinking și lean startup.

Pentru început, vrem să facem cunoștință cu istoria ta – așteptăm CV-ul și o Scrisoare de Motivație ”De ce Tekwill este potrivit pentru dezvoltarea ta personală?” în format PDF, la tchivriga@ict.md, până pe 10 Mai. Folosește subiectul „Organizator Tekwill – Nume Prenume”.

Mulțumim anticipat și pe curând!

Details

Date:
April 24, 2018
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Venue

Fintech Hub
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59
Chișinău, Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0