Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEKWILL AMBASSADOR PROGRAM – SCOLARSHIPS

February 5, 2018 @ 3:00 pm - 5:00 pm


În cadrul ”Tekwill Ambassador Program”, o inițiativă prin care programele și oportunitățile de dezvoltare vin mai aproape de toți cei interesați și le oferă susținerea și resursele necesare pentru a atinge performanța în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) lansează  ”Tekwill Ambassador Program – Scolarships”. Programul este realizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Programul ”Scolarships” se adresează cadrelor universitare care predau specialități TIC și are drept scop diversificarea și ajustarea educației în domeniul TIC la cerințele și tendințele actuale ale industriei. ATIC lansează linia de burse pentru 50 lectori universitari, care vor beneficia de unul din cele 3 programe: ”Java Fundamentals”, ”SQL Fundamentals” și ”Project Management”. Profesorii vor avea ocazia să obțină și o certificare internațională.

Programele de instruire ”Java Fundamentals” și ”SQL Fundamentals” se desfășoară în parteneriat cu Oracle și compania Endava. Mentori în cadrul cursului vor fi Senior Developeri cu experiență de peste 15 ani în designul și dezvoltarea aplicațiilor în domeniul financiar, business și administrare, securitate informațională din cadrul companiei Endava.

Scopul programului este să revigoreze calitatea instruirii universitare în domeniul tehnologiilor informaționale și să asigure un transfer eficient de cunoștințe și experiență.

Dosarele participanților vor include:

  • O scrisoare de motivare
  • Conceptul programului de replicare a cunoștințelor însușite
  • O scrisoare de recomandare din partea universității

 

În momentul depunerii dosarului, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să fie cetăţeni şi rezidenţi ai Republicii Moldova;
  • să fie absolvenţi ai instituţiilor universitare din Republicii Moldova, cu ciclu de Licenţă şi/sau Masterat, la specialităţile pedagogice din domeniul informatică şi/sau alte specialități conexe.
  • Să fie lectori ai instituţiilor universitare din Republicii Moldova, la facultățile Calculatoare, informatică, cibernetică și alte domenii conexe.

Punctajul acumulat de dosare se va repartiza după cum urmează: 30% – recomandarea universității, 40% – evaluarea din partea sectorului privat, 30% – motivația.

Dosarele complete sunt așteptate pe adresa miliev@ict.md până vineri, 23 februarie, 2018, 18:00 sau la Centrul Tekwill, amplasat pe str. Studenților 9/11. Candidații sunt rugați să indice referința ”Tekwill Ambassador Program” în subiectul mesajului sau pe plic. Perioada de selecție a dosarelor: 26 februarie – 2 martie.

Întrebările privind condițiile programului pot fi adresate doar în formă scrisă, până la data de 23 februarie, la adresa miliev@ict.md.

Details

Date:
February 5, 2018
Time:
3:00 pm - 5:00 pm

Venue

Fintech Hub
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59
Chișinău, Moldova, Republic of
+ Google Map
Shopping Cart
There are no products in the cart!
0